Daca lui nu-i pasa, tie de ce ti-ar pasa? O iubire neimpartasita devine patologica. Daca o sa continui in acest ritm, o sa ajungi intr-un stadiu neplacut, o sa devi solitara, marginalizata si nu ti-as recomanda! Odata cu trecerea timpului il vei uita, baieti mai sunt pe lumea asta. Nu stagna, independent de toate, viata merge inainte.
Cand e vorba de iubit(a), nu alegi niciodata un/o coleg(a) (de scoala, de munca sau ce o mai fi) si nici macar din grupul de prieteni apropiati.Intai de toate, e bine sa-ti largesti orizonturile.De obicei e vorba de obisnuita, de faptul ca vezi persoana respectiva foarte des, nu de altceva. Apoi, daca iese prost (si iese din motivele pe care le-am pomenit)...esti obligat(a) sa vezi persoana respectiva prea des.Nu cred ca vrei sa fii cu el.Nu-ti place ca v-ati despartit, ca nu a mers. Iar faptul ca-l vezi des, te face sa simti oarecum ca sunteti inca impreuna.Iti spun sigur ca despre asta e vorba.Nu numai ca sunt foarte multe cazuri, dar am trait asta si pe pielea mea.
Cand esti matur(a) si extrem de sigur(a) ca o sa dureze mult timp, poti sa incerci, dar asa nu.
Tu ai facut aceeasi greseala de doua ori. Te invarti in jurul cozii si iti faci rau singura.
"Cauta"-ti un prieten care nu are treaba cu cercul tau actual de prieteni. Unul cu care sa nu iesi in acelasi timp cu cei cu care esti obisnuita sa iesi. O sa vezi ce repede iti trece dorul de asta!
In primul rand vorbeste sincer cu el... spune-i ca inca mai tii la el si vezi cum reactioneaza... daca il pufneste rasul sau te ia peste picior nu-i de nasul tau daca nu ar fi sanse sa mai tina la tine. daca te mai place incearca sa o scoti pe fata aia din peisaj tine-l ocupat cand sunteti toti trei. dar nu uita vorbeste sincer cu el si marturiseste-i.mult noroc!
00Andreea008 întreabă: