De ce nu te-ai gandit ce vei face inainte de a face sex neprotejat? of copiii din ziua de azi, cu atata informatie si atatea metode de protectie? sa iti fie rusine
p.s. daca il pastrezi gandeste-te bine cat consuma un copil lunar, si gandeste-te la varsta si viitorul tau
Este decizia ta ce vrei sa faci pe viitor.
Oricum pentru ca nu ai stiut sa te protejezi acum o sa regreti indiferent de ce hotarare ai lua.
Daca ai o familie care te sprijina si o situatie financiara cat de cat decenta atunci pastreaza copilul sau daca nu vrei sa il pastrezi baremi da-l spre adoptie....sa aiba macar o sansa.
Nu e o solutie avortul...
Omori un suflet...nu lasi un animal pe strada.
Gandeste-te bine ce vrei, pana la urma tebuie sa iti asumi responsabilitatea faptelor tale.
Indiferent ce decizi sa faci pe viitor.
Si 2 ) Alege-ti mai bine idiotul cu care te culci data viitoare.
Daca te-a lasat gravida si a plecat...atunci bv,stii sa ii alegi.
Daca nu, atunci gandeste-te bine ce faci in continuare.
Nu are cine sa te ajute ...sunt doua variante : avort sau il pastrezi ..insa avortul este unul din cele mai mari pacate
Felicitari! Asa iti trebuie, daca ti-o trebuit pla fara sa te informezi calumea si chiar daca ar fi fost un accident ai fi putut face avort pana acum...Dar, daca tu crezi ca e mai bine sa pastrezi copilul si sa ill faci sa se chinuie, oricum e doar un embrion, fa un bine si gandeste-te macar cat ai cheltui lunar cu el si la faptul ca ar trebui sa-ti abandonezi studiile. Da, da acu' o sa zici ''Da sta mama si tata vor sta cu el, sau rog pe cineva!'', pana cand? Sunt sigura ca acel copil va avea motive sa se mandreasca cu o mama ca tine...
Bună!
Eu NU ştiu ce calcule ai făcut tu!
În ianuarie ai făcut sex NEPROTEJAT cu ejaculare intravaginală ( http://www.tpu.ro/......apte-si-a/ ) şi testul de sarcină era POZITIV în 14-20 ianuarie ( http://www.tpu.ro/......mi-a-arat/ )...
Deci, după socotelile mele, ar trebui să fi însărcinată în luna a 4-a!
Apoi, în 20 ianuarie doreai să foloseşti AC Diane 35 - http://www.tpu.ro/......e-am-avut/
Deci, am impresia că te PLICTISEŞTI şi pui întrebări AIUREA!
Toate cele bune.
Dacă eşti însărcinată, avortul e cea mai bună soluţie. Vorbeşte cu mama ta să te ducă la spital pentru tot ceea ce va trebui să urmeze. Nu sta aşa! Oricum, degeaba ascunzi. O să îşi dea seama prin semne şi prin burta care o să se mărească.
O situatie jenanta.....ar fi trebuit sa te gandesti la asta inainte Anunta-ti parintii si pe tatal copilului iar daca el nu vrea sa-si asume grija...creste-ti copilul cu parintii tai si continua-ti studiile.In nici un caz nu face avort
Vorbeste cu mama ta si veti gasi impreuna raspunsuri la toate intrebarile tale, ea trebuie sa iti fie cel mai bun prieten. :*
Noi nu avem cu ce sa te ajutam, draga mea!
Tu trebuia sa te protejezi, acum nu mai e de facut decat un lucru... AVORT!
Apropo cati ani ai?
Te pup!:*
Am 15 ani
pup
Esti micuta inca pentru a avea un copil.
Totusi eu zic sa faci avort!
Este cel mai bine!
Ai multa grija si gandeste-te ce iti doresti sa faci!
Pupici!:*
Mama :O si cine e tatal>
Poftiiiiim? vai de capul tau...iti sugerez sa nu faci avort! si da..trebuie neaparat sa vorbesti cu mama ta! Succes!
Avortul nu e o soluţie, omoră un copil nevinovat doar pentru că nu a fost atentă, responsabilă, etc
Am vazut ca de prin ianuarie te framanta subiectul 'insarcinata' si vad ca nu te-ai invatat sa te protejezi si ai patit-o spune-i mamei tale ea este singura care stie ce sa faca si daca iti face morala si te cearta asta e o meriti nu ai de ce sa-ti fie rusine de ea
Na asta e nu stiu ce sa zic oricum esti inca prea tanara dar cel mai bine e sa nasti copilul ...in nici un caz sa nu avortezi iar apoi ori il cresti tu ori il oferi unei familii care chiar isi doreste unul dar nu poate avea. Iar mama ta va intelege oricum macar inveti ceva bun din asta ca altadata va trebui sa te protejezi
Ce dragut :X. Acum depinde si ce varsta ai! Nu renunta la copil, oricum ar fi tot mama o sa te numesti indiferent de ce vei alege. Daca esti minora un bebe iti distruge viitorul zic eu. Vorbeste cu mama ta si nu trai cu impresia ca vai ce zice lumea ca nu ea te-a crescut. Succes!
Mama mea nu e in potriva doar ca eu vreau sa am un vitor mai fericit nu de la 15 ani cu copil in mina vreau sa plec in Italia la mam si de asta nu stiu ce sa fac dar sal ppastrez si sal dau catre adoptie la o familiea care isi doresc
Pfff...Esti micuta, dar daca iti doresti sa-l pastrezi si sa-l dai spre adoptie unei fam care vrea un bebe mic ar fi cei mai fericiti. Mergi la un orfelinat si intreaba daca sunt persoane care vor sa adopte de acolo sau chestii de genul si o sa aiba grija ei de tine pana se naste cel mic si dupa pastrezi lagatura cu ei daca sunt de acord sa te mai vada dupa nastere, totul depinde de vointa ta. Nu uita ca ai ramas insarcinata in postul pastelui, daca te gandesti la avord priveste acest clip http://www.youtube.com/watch?v=w6TMJllYdZA sauhttp://www.youtube.com/watch?v=mnXVLobOEoA. Ai grija de tine si de deciziile luate! Bafta :*
Eu consider ca mai bine faci avort... si iti spun si eu am facut-o dar cu prezervativ pana am invatat sa imi controlez ejacularea...
Daca spui ca mama ta nu e impotriva, nu ar putea ea sa te ajute sa il cresti in asa fel incat sa iti termini studiile si proiectele de viitor? Sau ai putea sa il dai spre adoptie, bineinteles. Sunt atatea cupluri care nu reusesc sa aiba un copil. Nu fa avort, o sa ai remuscari toata viata. Este pacat sa iei viata unei fiinte!
Du-te si fa un avort cat mai repede ca daca trece timpul nu vei mai putea face avort si o sa-ti para rau SAU spune-i mamei tale ce s-a intamplat poate o sa inteleaga BAFTA!
La ce te referi
Nu ai de ales, trebuie sa ii zici mamei tale. Deci o sa iti fie greu, o sa aprecieze sinceritatea si ca nu ai facut vreo prostie fara stirea ei. Ea este o persoana matura care te iubeste si o sa iti dea sfaturi bune. Parerea mea, este sa NU FACI AVORT. este pacat sa omori sufletul unui copil. El reprezinta dragostea dintre tine si un tip. Faptul este consumat acum. Mai bine il cresc ai tai si tu iti continui studiile decat sa traiesti cu vina asta.
Inainte de toate, informeaza-te cu privire la Avort. Este posibil ca in urma lui sa nu mai poti avea copii, ceea ce este urat ai grija de tine si spune-i unui adult. nu te baza pe prieteni sau iubit. El este speriat ca si tine si nu vrea sa intre in probleme. Este viata ta si a copilului tau. Sper sa faci alegerea corecta!
Doamne fereste. Mai fata, esti sanatoasa? Cum dracu sa ramai insarcinata la 15 ani, de bunavoie, nu ca ai fi fost abuzata sexual sau ceva?!
Si avortul va asigur ca nu e o solutie, mai bine il dai spre adoptie, decat sa il omori.
La 15 ani sa ramai insarcinata nu e tocmai placut. Cand te-ai gandit ca esti suficient de matura sa te simti bine, trebuia sa te gandesti daca esti suficient de matura sa iti si asumi lucrul acesta. Dupa parerea mea (desi poate multi o sa imi sara in cap) cea mai buna varianta pentru tine la momentul acesta e avortul. Tu sti ce iti doresti de la viata si pe mai departe, dar nu e usor ca un copil sa creasca un copil, ca pana la urma inca si tu esti un copil, si ai tot viitorul in fata. Sincer iti doresc succes si sa iei cea mai buna decizie pentru tine.
Mam gindit foarte bine si cred ca o sa fac un pas frumos de a deveni mamica
Cea mai buna decizie! Felicitari pentru maturitate(pacat ca a vennit prea tarziu) si sarcina usoara! Sper sa il si pastrezi si sa nu il abandonezi.