anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna la toti.Am o problema...sentimentala.E vorba despre o fata la care tin enorm.Eu am 19 ani si ea 15 iar problema este ca anul asta va avea examenele acelea pentru a intra la liceu si mi-a spus ca ai ei nu o vor mai lasa pe afara si ca la PC o vor mai lasa decat in Weekend.Am aflat ca Duminica ce vine o voi vedea pentru ultima data legat de luni de zile, poate, de aici incolo.Eu o iubesc enorm si fiecare zi fara ea mi se pare o vesnicie, iar cand am aflat vestea am simtit ca ceva din mine moare. cryingNu mai stiu ce sa fac sa ma linistesc, sufar si plang ca un copil sad Cine ma poate ajuta macar cu un mic sfat?crying

Răspuns Câştigător
| aiurea231223 a răspuns:

Inteleg prin ce treci, dar gandeste-te asa nu este ultima data cand o vezi sau o auzi, o sa mai iasa din casa si o sa mai intre la PC evident mult mai rar decat obisnuia, dar daca o iubesti cu adevarat sigur intelegi cat este asta de important. Gandeste-te ca este o metoda de a va apropia voi 2 mai mult unul de altul si dupa ce totul se va fi termina, ca nu dureaza o vestnicie (chiar daca asa pare) o sa o poti tine dupa aia in brate si sa te bucuri din nou de ea si de data asta nu o vei mai lasa sa "scape" laughing. Dar daca chiar ii de ce nu te oferi din cand in cand sa ii mai explici ceva la cate o tema, sau sa o ajuti la un proiect etc? daca mai ai nevoie de ajutor lasa-mi un mesaj cu id tau si vom vb in privat ca am experienta in domeniul asta (din pacate ). Aprp incearca sa te calmezi, nu mai plange ca o sa ti se faca rau

13 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Ei doar nu te alsa batut, fara lupta, mergi la ea akas sau o chemi pe ea pe motive diferite(merge la magazin sau nu stiu ce sa cumpere, iesi cu ea).Si ar trebui sa vorbeasca cu parintii ei, chiar daca da examenele ar trebui putina odihna, libertate, are nevoie foarte multa.Nu doar invatat invatat. ce e prea mult strica.

| Ecea a răspuns:

Mamelor feriti copilu´, vine Mihai Pedofilu´

Răspuns utilizator avertizat
| florynna93 a răspuns:

Gandeste pozitivhappyveti vorbi la telefon, si va veti mai vedea.nu cred ca o sa o tina inchisa cu lacatul! se poate duce la magazin sau mai pot pleca ai ei de acasa.deci exista sanse ca voi sa va vedeti! trebuie doar sa gandesti pozitivhappymulta baftawinking

| Mihai2892 a răspuns:

Am uitat sa specific... Locuim la 20 de kilometri distantastraight face

| Mihai2892 a răspuns:

Pentru userul sympathy, Id-ul meu este mihayyy_92@yahoo.com happy Nu mi-a permis site-ul sa-ti trimit PM din pacate. big grin Si cine mai e interesat poate da add.

| Mihai2892 a răspuns:

Ecea,daca nu stii despre ce e vorba nu mai da commenturi idioate!

| aiurea231223 a răspuns:

20 de km? nu prea ma am nu stiu ce cu distanta laughing... dar cred ca o sa o scoateti pana la urma la capat. Daca ai masina ( ca majoritatea tipilor din ziua de azi ) te poti duce sa o vizitezi daca nu ai si ai doar permis poti ruga pe cineva sa iti imprumute masina ca sa o vezi daca nu ai nici asta sigur exista o cale sa ajungi acolo un mijloc de transport sau asa cevabig grin. Gandeste-te ca or rezistat relatii gen Germania - Romania. A voasta sigur va reusi daca va iubiti cu adevarat tongue. In plus nu o sa dureze chiar asa de mult si va veni vacanta de iarna si o sa o vezi big grin. Si inca ceva cel putin 2 saptamani de cand incepe scl crede-ma ca nu o s faca mare lucru la scl deci nu o s aibe ce s invete si o s o mai vezitongue. Acm sfatul meu ii s t bucuri d timpul petrecut impreuna cu ea cat il ai si cand nu-i cu u aduti aminte de lucrurile frumoase care sor intamplat atuncitongue

| ElisaMariaXX a răspuns:

Stiu cum e, doarca eu sunt fata... dar misa intamplat
Nu mai plange, in dragoste asa se intampla... dar iti dai seama ca o sa va mai vedeti...
Dar gandeste-te ca nu ai zis nimic de telefon... deci poate ca la tel. uteti sa vb, deci sun-o vb si in timpul ala poti sa te uiti la poze cu ea...
Imi doresc sa te fi ajutat :*
Si imi pare rau pentru ce tise intamplat...

| uusername a răspuns:

Pai e naspa dar ea ar trebui sa vb cu parinti ei si sa le explice ca nu au nicio legatura iesirile cu invatatul. daca va iubiti gasiti voi o cale.va vedeti si pe ascuns daca e nevoie si tot iesiti la capat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma baiatule uite ce iti zic eu...cautati si u o fata mai apropiata de varsta ta si nu mai prosti muncioasele...laso pe saraca fata ca sa invete carte ca e mai bine si pentru ea si pentru tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cam asa sunt si eu am 14 ani si un baiat ma place mult desii suntem din locatii diferite vine oricand sa ma vadabig grin
da rnu pot avea o relatie cu el deoarece parca ma simt mai libera asa doar ca eu am 14 si el 18 si da.si cu examenele mele pentru capacitate.o sa fiu ocupata.dar.nu stiu singurul lucru care te-ar consola nu stiu.sa mai astepti daca ti enorm la ea si cand vine de la scoala va puteti intalni macar pentru 5 minutele daca nu suporti oricum o sa fie si vacante o sa va mai intalniti mai vorbiti la tell
stiu e greu dar asta e. daca tineti unul la altul sunt sigura ca veti trece este toate
sa auzim numai de binebig grin:*

| VirtualBrother a răspuns:

Are balta peste iar tu ai timpu`