| DrinkPink a întrebat:

Buna la toti! Am si eu o intrebare:cum sa fac sa fiu mai "dulce" cu prietenul meu, adica avand in vedere ca sunt abia in clasa a 7 a si nu vreau sa fac cine stie ce...[v-ati prins voi], adica cum sa-i vorbesc, sau unele gesturi pe care sa le fac in preajma lui? Funda pentru cel mai detaliat si bun raspuns! Mersi.

Răspuns Câştigător
| crisbella a răspuns:

Buna,in primul rand la varsta pe care o ai trebuie sa ai grija sa nu dai prea multa importanta baietiol, sunteti prea mici iar relatiile serioase se fac la 17 ani incolo,in adolescenta asa se intampla te indragostesti de un baiat,il iubesti te gandesti ca el este pentru tine totul si tot asa,baietii in ziua de astazi sunt cam vagabonti si imediat atrag fetele la pat, iar asta nu e bine, nu iti mai arata sentimentele pentru el pentru ca o sa creada ca esti innebunita dp el si dp aceea o sa ti ceara anumite chestii sa te culci cu el...iar tu esti prea micuta si cand o sa ti gasesti cu adevarat dragostea de la 17 ani in colo o sa ti para rau ca ai facut ceva ce nu trebuie. sper ca intelegi ce vreau sa sp si ca te am ajutat. succes te :*

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

La varsta asta,nu poti face mare lucru si nici nu-ti recomand,baietii te catalogheaza imediat negativ si-ti ies vorbe care te pot urmari o viata.
Ce poti,totusi sa faci!
In primul rand,fii vesela si intelegatoare cu el,nu ii fa fite sau mofturi prea multe,nici el nu stie inca sa se comporte cu tine si neintelegerile se pot isca de la o vorbulita, din senin.
Pe urma, alinta-l.Nu cu gesturi, cu cuvinte.Gandeste-te ce i-ar putea face intr-adevar placere,imprumuta din regnul animal tigri,lei,pisici,soricei,hipopotami,canguri etc.,si incearca.
Nu-i spune mereu in acelasi fel,acopera o gama larga,in functie de cum se comporta el!
Na,daca e vesel,ii poti spune maimutsel,daca e curajos tigruts, daca e botos urs, daca e magar urechiat etc...Nu-i greu, e si util si amuzant!
Succes!

| Liquify a răspuns:

Pai faci ce simti tu. Daca te iei dupa sfaturi de pe internet s-ar putea sa iti dai silinta sa faci ceva ce tie ti se pare ciudat si sa pari prefacuta... Mai bine arata-i cum esti tu. Daca esti genul de persoana care nu prea le are cu "dragalaseniile" atunci comporta-te ca atare... Fi tu insa-ti.

| Serenaa a răspuns:

Atunci cand sunteti impreuna, poti pur si simplu sa il pupi pe frunte dragastos, sa ii treci mana prin par, sa il imbratisezi, sa ii spui cum te face sa te simti(in sensul bun), sa il susti in ceea ce face, sa il sprijini emotional, sa ii dai de inteles ca se poate baza pe tine si sa il iubesti din tot sufletul tau indiferent de ceea ce zic restul(bineinteles, daca se poarta frumos cu tine si tine la tine). Inca un sfat: nu iti incepe viata sexuala de la aceasta varsta.