Salut geani, sincer sa-ti spun, ma bucur ca mai sunt baieti din astia ca tine, care nu profita de fate cu toate ca totul a fost in favoare ta. Pur si simplu nu inteleg cum ea a fost de acord sa doarma la tine, intelegi ce vreai sa spun? Sfatul meu ar fi sa o cunosti mai bine, intra in acest joc, dar joaca dupa regulile tale,, si pe urma ai sa vezi ce se va alege, bafta
Fraza asta foarte lunga scrisa de tine trebuia sa fie impartita in propozitii dragul meu. Exista un semn de ortografie numit "punct". Clar?
Praf
nu tu virgule, nu tu puncte
"ia"
"cemi"
"mingii"
Ce sa mai. asa scris nu am mai vazut in viata mea
Se vede ca ai 16 ani. dar nici 16 pentru ca ai invatat de la clasa 1 ca ea se scrie cu 'e' nu cu i. apoi m am. dintr un. a venit si etc etc mai bine pune mina si invata sa scrii. si gramatical. apoi vb cu EA,, si mai am ceva sa ti spun. Minciuna are picioare scurte'' cred ca a 2 aintilnire nu o sa mai fie. doar daca si ea este la fel ca tine, soryy
Cu tot respectu prietene, dar tu nu ai 16 ani, sau cel putin in imaginea aia nu arati de 16 ani si oricat ai zice tu ca ai, in acea imagine nici daca ai fi luat 380 de doze de Hormoni de crestere tot nu ai fi asa schimbat la corp si fata in special, ca la anume corpul se poate schimba mai nou, te umfli ca o broasca cu prafuri si cand te lasi te desumfli ca o lamaie, asa patesc cu oameni pe care ii antrenez. Cat despre povestea asta, nu stiu ce sa zic, daca erai baiat finut stiai de la sine ca ai facut ceva bine nu trebuia sa te lauzi cu asa ceva. iti zic eu un baiat gigel nu se lauda niciodata cu ceva ce a facut bine, caci el stie din start ca a facut bine... Hai respect si bafta in viata!
N-am inteles ceva: ea a aflat pana la urma ca ai 16 ani?
Si inca o 2 intrebari: ai mintit-o in legatura cu varsta la inceput, sau pur si simplu nu i-ai spus? Daca pana la urma a aflat ca ai 16 ani n-a deranjat-o?
Ooooo esti minor ))))))) ce am mai ras la faza asta. dar imi place ca n-ai profitat de ea ca alti...
In primul rand am 16 ani dac vreti intrati pe id asta geany_versace65 si va arat poza cu datele mele de nastere si nu iau prafuri cum zic alti si ma jur pe maicuta mea dac am mers vreo data la sala pentru cei care nu stiu
Am vrut sa spun ca i-am atins punctul g ca aici nu poti sa spui ca iai atins pzd ca nu ti se mai aproba intrbarea intelegeti si si nu i-am atinso in timpul masajului!
Foarte bine ai facut ca nu ai facut sex cu ea, te admir pentru faptul ca gandesti asa putini baieti mai gandesc asa ca tine toti din prima seara sa profite si gata te ia cu zaharelu pana te convinge