| geany_6563 a întrebat:

Buna la toti am si eu o intrebare mai intii sa va povestesc despre ce e vorba am cunosct o fata pe mes am vb vreo 1 luna dupa aia neam intilnit si neam vazut pe 18.11.2009 ia nu ie din buc sta la 60 km de mine in fine a venit in buc am mers la o terasa una alta neam plimbat pina sa facut ceasul 7 jumate seara ia trebuia se plece la 8 avea trenu spre urziceni pina la urma a dormit la mine eu locuiesc cu parinti asta nu era o problema eu am 16 ani ia are 19 ia nu sti ca aveam eu 16 credea ca am 21 ca nu aratam de 16 asa cind sa dormim una alta am mai ris am mai vorbit ia nu avea somn deloc nici eu nu puteam a dorm si so las asa i-am spus sa-mi faca un masaj mi-a facut un masaj la urma i-am facut si eu iei un masaj si din greseala am atins punctul g cu mina si ia spune oo in gluma u esti minor nai voie pina la urma n-am mai incercat sa pun mina pe ia pentru ca nu vroiam sa cread ca vreau sa profit de ia am mingiiato o mai pupam pe frunte dar nu ma dadeam la ia n-am intrebat-o nici daca vrea sa faca sex cu mine am crezut ca sa nu-i spun asa de la prima intilnire sa mai ma cunoasca mai bine voi credeti ca am facut bine ca nu mam dat la ia din prima sau am gresit desi ia ma place ma stringe in brate ii place cind pun mina pe ia cind o mingii si a facut si un efort mare ginditiva ca avenit tocmai dintr-un sat sa ma vada pe mine astept raspunsul vostru cemi sugerati sa fac acum la adoua intilnire

Răspuns Câştigător
| CevaNormal a răspuns:

Salut geani, sincer sa-ti spun, ma bucur ca mai sunt baieti din astia ca tine, care nu profita de fate cu toate ca totul a fost in favoare ta. Pur si simplu nu inteleg cum ea a fost de acord sa doarma la tine, intelegi ce vreai sa spun? Sfatul meu ar fi sa o cunosti mai bine, intra in acest joc, dar joaca dupa regulile tale,winking, si pe urma ai sa vezi ce se va alege, baftawinking

15 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Fraza asta foarte lunga scrisa de tine trebuia sa fie impartita in propozitii dragul meu. Exista un semn de ortografie numit "punct". Clar?winking

| fabiola a răspuns:

@catty89-el stie de punctul G, nu ortografia!

| User a răspuns:

Praf laughing
nu tu virgule, nu tu puncte
"ia" rolling on the floor
"cemi"
"mingii"rolling on the floor

Ce sa mai. asa scris nu am mai vazut in viata mealaughing

Shin
| Shin a răspuns:

Ce punct i-ai atins tu cu mana? Ce mai exact ii masai? tongue
Shinwinking

| EUSIATIT a răspuns:

Se vede ca ai 16 ani. dar nici 16 pentru ca ai invatat de la clasa 1 ca ea se scrie cu 'e' nu cu i. apoi m am. dintr un. a venit si etc etc mai bine pune mina si invata sa scrii. si gramatical. apoi vb cu EA,, si mai am ceva sa ti spun. Minciuna are picioare scurte'' cred ca a 2 aintilnire nu o sa mai fie. doar daca si ea este la fel ca tine, soryy

| IQOnly a răspuns:

Spune-i adevarul! Nu uita ca o relatie merge numai daca esti sincer!

| DrViorel a răspuns:

Cu tot respectu prietene, dar tu nu ai 16 ani, sau cel putin in imaginea aia nu arati de 16 ani si oricat ai zice tu ca ai, in acea imagine nici daca ai fi luat 380 de doze de Hormoni de crestere tot nu ai fi asa schimbat la corp si fata in special, ca la anume corpul se poate schimba mai nou, te umfli ca o broasca cu prafuri si cand te lasi te desumfli ca o lamaie, asa patesc cu oameni pe care ii antrenez. Cat despre povestea asta, nu stiu ce sa zic, daca erai baiat finut stiai de la sine ca ai facut ceva bine nu trebuia sa te lauzi cu asa ceva. iti zic eu un baiat gigel nu se lauda niciodata cu ceva ce a facut bine, caci el stie din start ca a facut bine... Hai respect si bafta in viata!

| dya_4589 a răspuns:

Mie mi se pare ca ai facut bine...

| dya_4589 a răspuns:

N-am inteles ceva: ea a aflat pana la urma ca ai 16 ani?
Si inca o 2 intrebari: ai mintit-o in legatura cu varsta la inceput, sau pur si simplu nu i-ai spus? Daca pana la urma a aflat ca ai 16 ani n-a deranjat-o?

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Wow...nu am inteles mare lucru...si scrii fara logica

| g3orgy a răspuns:

Ooooo esti minor laughing))))))) ce am mai ras la faza asta. dar imi place ca n-ai profitat de ea ca alti...

| geany_6563 explică:

In primul rand am 16 ani dac vreti intrati pe id asta geany_versace65 si va arat poza cu datele mele de nastere si nu iau prafuri cum zic alti si ma jur pe maicuta mea dac am mers vreo data la sala pentru cei care nu stiu

| geany_6563 explică:

Am vrut sa spun ca i-am atins punctul g ca aici nu poti sa spui ca iai atins pzd ca nu ti se mai aproba intrbarea intelegeti si si nu i-am atinso in timpul masajului!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Doar nu ai crezut că vrea să te cunoască numai pentru sex!
Comunică în continuare cu ea și arată-i respectul de bărbat.
Pa, pa.

| anka_2455 a răspuns:

Foarte bine ai facut ca nu ai facut sex cu ea, te admir pentru faptul ca gandesti asa putini baieti mai gandesc asa ca tine toti din prima seara sa profite si gata te ia cu zaharelu pana te convinge