| Trnadafirroz a întrebat:

Buna la toti. Am si eu o intrebare mai mult pentru baieti. Deci intrebarea mea este urmatoare: In grupa la mine este un baiat simpatic, dragut si amabil. In ultimele 2-3 saptamini am observat un lucru la el neobisnuit. Prin jumatatea lunii decembrie el brusc si-a schimbat comportamentul sau fata de mine adica si pe internet cind vorbim imi trimite saruturi, dar cind suntem la pauza el mai mult sta prin preajma mea, imi face orice ca sa intre in atentia mea, ieri chiar si in parul din cap a dorit sa se joace, si vorbeste cu mine mult, priverea parca e schimbata si mai mereu se uita la mine, imi pune piedici, vrea sa intre in vorba cu mine, pai cum credeti i-ar placea de mine? daca sincer sa recunosc eu in vara anului 2012 am fost indragostita de el, dar nu i-am spus nimic, iar acum vreau sa stiu, ar fi posibil oare sa ma placa? fundita pentru cel mai bun raspunshappy

Răspuns Câştigător
| Andu21 a răspuns:

Buna, sa fiu scurt si la obiect: DA, te place!
Probabil ca te place de mult, dar a simtit ca in preajma sarbatorilor ar fi bine sa inceapa sa iti demonstreze.

Incearca sa ai o discutie mai pe ocolite cu el, pentru ca am citit ca nu il poti intreba direct.

Bate-i apropouri pe messenger / facebook / sms-uri / telefon, ca esti plictisita si ca ai vrea sa iesi pe afara dar nu ai cu cine... Vezi daca se ofera sa iasa cu tine... Un baiat care place o fata, nu refuza o asemenea oportunitate sub nici-un pretext (trust me!).
Daca ati iesit impreuna bate-i pontul la discutia ce ti-am zis mai sus, trage-l de limba, observa-i comportamentul, cunoaste-l, vezi daca e alba sau e neagra.

Altceva mai simplu de atat, nu cred ca mai ai ce sa faci sa iti poti da seama. Este de ajuns un pretext de genul si atunci te vei lamurii.

Sper ca ti-am fost de ajutor. Mult noroc si o viitoare relatie frumoasa si implinita!

9 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

"ar fi posibil oare sa ma placa?"
cati ani ai? 10
normal ca te place
nu mai pierde vremea, mai ales daca si tie iti place de el. daca nu il intrebi daca te place macar mai baga-l si tu in seama, nu numai el pe tine.
poate are el un plan dar e mai timid si vrea sa stie ca si tu il placi

| Trnadafirroz explică (pentru Th3AbSinTh3):

Merci de sfat, si daca totusi ai adus vorba de timid, trebuie sa recunosc ca de felul sau nu e chiar mare indraznet.

| neutrino a răspuns:

Daca el se joaca cu parul tau, nu numai ca te place, chiar te iubeste.

| danielcoman32 a răspuns:

Da,te place, mai ales ca iti pune piedici, probabil ca e foarte matura chestia asta...

| Trnadafirroz explică (pentru danielcoman32):

Merci pentru raspuns!*

| darius1001 a răspuns:

Da s-ar putea sa te placa daca vrea sa vb cu tine si sta prin preajma ta da poate te placa dupa ce va cunosteti bine intreaba-l ca asa afli sfatu meu.Bafta.

| Trnadafirroz explică (pentru darius1001):

Nu pot, paraca mi-ar fi rusine si incomod sa-l intreb: Iti place de mine?

| rupzorwin a răspuns:

Dap,clar:d