| AdaIoana18 a întrebat:

Buna la toti... am si eu o problema acum sunt cu un baiat il iubesc mult faza e ca am vb cu varul lui si acum imi plc de el. Ce as putea sa fac? Dau fundita

8 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Daca-l iubeai asa mult, nu mai intrebai asa ceva.Eu zic sa-ti iei gandul de la var.Sa zicem ca poate n-ai mai avea iubit, varul tot te-ar refuza, nu ca nu i-ai place dar daca e cu capul pe umeri v-a tine cont ca ai fost iubita varului sau si nu s-ar baga. Iar daca obs ca te cam dai la el, te v-a considera o cuRba.Mai bine iti vezi linistita de relatia ta.

| Silvia a răspuns:

Îl iubeşti mult dar îţi place de vărul lui?laughing
Tu vezi ce scrii?

| marla a răspuns:

Sa nu mai vb cu alti baieti atat timp cat il ai pe a tau =)

| liveincolors a răspuns:

Trebuie sa fi foarte sigura de ceea ce simti. Pentru ca nu poti de fiecare data cand iti place de altcineva, sa te desparti de actualul iubit. Tu banuiesc ca il iubesti pe cel cu care esti, nu? E mult mai importanta iubirea, decat atractia.

| zuzulici a răspuns:

Valeii. in primul rand nu il yubesti, pentru ca a yuby inseamna foarte mult, enorm de mult, ar fi bine sa renunti la varul lui ca sa nu strici cumva imaginea tatongue:*

| AdaIoana18 explică:

Acum realizez ca nu merita sa il las pe prietenul meu eu chiar tin la el si el tine la mine. Il iubesc mult de tot...

| Dy3nutzza a răspuns:

Draga mea, atata timp cat zici ca il iubesti pe baiatul respectiv nu are cum sa-ti place de varul lui. Dar eu cred ca cel mai bine ar fi sa petreci o perioada singura si sa hotarasti ce vrei cu adevarat. Inima iti va raspunde sigur!

| nufar a răspuns:

Cam nasol, incerca sa te reglementezi pe cine il placi mai mult, nu fugi dupa 2 iepuri