Eu cred ca raspunsul il stii si tu deja, doar ca iubindu-l, nu vrei sa recunosti, nu vrei sa-l vezi. Din moment ce el iti spune clar ca el nu are de gand sa se opreasca la tine, din moment ce il vezi ca vorbeste cu altele, ca efectiv flirteazaa cu altele, desi e intr-o relatie destul de lunga cu tine, atunci dupa parerea mea, nici nu ar trebui sa mai stai pe ganduri. El are siguranta ca indiferent de ce ar face, tu nu ai putea sa te desparti de el, pentru ca stie ca il iubesti, de asta isi si permite sa faca ce face, si tocmai de asta, tu arata-i ca nu-i chiar asa si ca, cu toate ca il iubesti, nu esti fraiera si stii sa fii stapana pe tine si pe sentimentele tale. Nu are nici un rost sa continui, nu te merita. Daca iti si spune ca dupa sarbatori e cel mai probabil sa va despartiti, ce alta dovada mai clara de atat ar putea fi ca sa-ti dai seama ca el de fapt nu te iubeste. Asa ca nu-ti mai pierde vremea ca nu are rost. Si oricat de greu ti-ar fi, fi puternica si lasa-l. Sunt atatia alti baieti, care te asigur ca te-ar aprecia si iubii mult mai mult si care te-ar face fericita. Nu merita sa stai sa plangi, sa suferi si sa te gandesti intr-una ca ai putea sa fi tu vinovata cu ceva. Pentru ce?! Ca dupa 2 saptamani sa-ti spuna pa?! Nu se merita. Deci, gandeste-te bine de tott ce vrei sa faci, pune totul in balanta si gandeste-te ce pierzi si ce gastigi daca mai stai sau nu cu el. E alegerea ta, dar gandeste-o si cu mintea, nu numai cu inima. Baftaa;*
"el nu are de gand sa se opreasca la mine" adica dupa ce se va plictisii de tine va trece la alta.relatia asta nu are niciun sens.scapa de el cat mai repede.
El isi cauta alta fata si momentan nu a avut noroc. Acum a intrat si in criza de timp, vin sarbatorile, si nu doreste sa fie singur. Dupa cum ti-a spus, are nevoie de tine pentru sarbatori, apoi esti libera ca pasarea cerului, avand cadou din partea lui o pereche de papuci. Poate ca e mai bine sa-i returnezi tu cadoul, chiar in ajun de Craciun.