| laraandy a întrebat:

Buna la totihappyas vrea sa stiu dc baietii inseala...chiar daca sunt intr-o relatie serioasa... ei nu se gandesc la asta... oare dc?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt porci si nesimtiti, tot ei au inventat si gripa asta rolling on the floor
@inna, daca locuieste acel cap in pantaloni asta nu inseamna ca nu e conectat si el la creier >:pe bine ca va luati de organele noastre, la voi are cap? a? unde ati putea ascunde un potential al doi-lea creier? hai zi...rolling on the floor

25 răspunsuri:
| inna a răspuns:

Pentru ca mai au un cap....in pantaloni, care nu gandeste tocmai rationalhee hee

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Nu trebuie sa generalizam. Si barbatii si femeile inseala!

Asa e lumea.nu mai conteaza daca respectivul/a te iubeste, ca incearca sa iti fie bine, ca te respecta. el vrea doar inca una in pat. Atat.

Dar ii respect pe cei care stiu sa iubeasca cu adevarat si nu ar insela! Dar greu mai gasesti.

O seara placuta!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Uite o intrebare buna happy
Acum sincer nu numai baietii fac asta big grin Si unele fete sunt la fel big grin
Dc fac asta?straight face
Pt ca nu o iubeste cu adevarat pe acea perosoana cu care suntwinkingCa daca o iubea nu facea asta!winking

| inna a răspuns:

@Sharky..Noi avem un singur cap, dar bun!hee hee

| StaRmAgiC a răspuns:

Baietii nu i-au nimic in serios cat sunt tinerii.sunt unele exceptii care nu fac acest gest necugetat... ei se maturizeaza cu timpul...mai tarziu decat noi fetele. unii nu vor sa se implice emotional.atat de devreme.pentru ca ei considera ca viata e prea scurta sa ramana numai la una.cand sunt atatea fete bune in preajma lor.si mai ales daca mai au si un atu.si mai arata si bine si il mai are si pe vino-ncoa. ce pretentzii mai avem? Cand o sa se maturizeze o sa vada altfel lucrurile...pana atunci o sa lase in urma multe inimii frante...

| tuska a răspuns:

Baietii inseala sa si dovedeasca ca...inca pot! Ciudat mod de dovedire a barbatiei!

| Silvia a răspuns:

Nu sunt toti la fel.Sunt multi baieti care iubesc sincer si nu inseala. Unii o fac pentru ca nu stiu sa aprecieze, pentru ca sunt imaturi, nehotarati.
Dar si femeile inseala... din cand in cand... dar de ele nu se ia nimenilaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sharky, la noi are capat. Si noi nu ascundem nimic. Totul e la vedere. N-avem nevoie de pantaloni. Sigur, sunt si exceptii...blonde.

| stetoscop a răspuns:

Pentru ca barbatii este porcirolling on the floor
adeca prost spus, asta e un compliment, porcii au orgasm 30 de minute, deci gasiti voi alt animal

| georgiana a răspuns:

Pt ca nu stiu sa valoreze persoana de langa ei, cauta `o clipa ` de fericire alaturi de altcineva, sau sa-si satisfaca un capriciun...ca de, are sanii mai mari etc laughing
S'apoi se plang si regreta ca au facut acel lucru...in fine, si fetele gresesc(suntem oamenii si din greseli invatam)

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu toti inseala, la fel cum nu toate inseala.
De ce se intampla sa insel? Ca-s porc. Probabil ca atunci cand voi avea o relatie mai serioasa voi fi si eu mult mai serios.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este adevarat, un baiat care iubeste, care isi respecta partenera, care primeste dragoste acasa si care e cu adevarat implicat in relatie nu inseala. Sincer, eu cred ca baietii sunt mai fideli si mai dedicati in relatiile serioase. Cred ca tu te referi la relatiile in care doar fata se implica si baiatul doar se joaca sau isi testeaza fortele de cuceritor.

| devilll a răspuns:

Nu adevarat
si fetele insala
am iubit o fata si n-am inselat-o nici macar odata timp de 4, 5 ani cat am fost impreuna iar ea si-a facut prea mult de cap!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca drept raspuns nu pot sa-ti dau decit"O lume care nu cunoaste frica";-Bea-ma laraandy...

regis
| regis a răspuns:

Oare cand vor pricepe si femeile ca barbatii isi inseala partenerele cu femei? (ok, in marea majoritate a cazurilor...)
Aaa, scuze, am uitat ca barbatii sunt niste porci si femeile inseala numai din vina partenerului.

| rap4life a răspuns:

Mda, sa stii ca si femeile inseala, nu numai barbatiitongue
...cum a spus si @cioko19

| gyna a răspuns:

Pai daca ala din panataloni nu gandeste, celalalt nu gandeste s tot asa de asta se intampla s apoi vin cu scuza nu stiu ce-a fost cu me nu stiu ce m-a indemnat sa fac asta...etc...ii mai dai o sansa s tot acolo ajungi...ascultati ce va spun eu fetelor aceptati s iertati prima "palma"primita dar a 2 nu pentru ca apoi o sa devina un obicei
big grinbig grinbig grin:*:*

| guta a răspuns:

Poi parerea mea este : Pentru ca fetele nu ne ofera ceea ce ne trebuie noua... sau ne ofera dar nustiiuu sa ne faca sa ne simptim mai bine... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai unii mai vor si altcevabig grin
Chiar daca sunt intr-o relatie serioasaoh go on
Unii nu se potolesc nici cand au sotie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseala pentru ca poate se plictisesc, vreau ceva nou si pentru ca asa sunt "programati". Bine si fetele inseala desi cred ca mai putine sunt acelea decat baietii!

| dyanna_3180 a răspuns:

UNeo0ri gaNdesc cu celalalt cap`...cand au o ocazie mai deocheata`...si uita de "tipa" de`acasalaughing

| pisicutzza a răspuns:

Sti de ce? pentru ca in ziua de azi nu mai exista iubire.si toti se gandesc sa faca sex ...am ajuns sa cred ca nu mai exista sentimente.sincer eu sunt o persoana f sentimentala si nu mi-as putea insela prietenul...pentru ca de aceea ai prieten ca sa fi cu el si sa aveti o relatie frumoasa si etc...nu ai prieten/a ca sa mai umblii cu inca 2 3 pe langa el/ea ...ca asa poti f bine sa nu ai prieten/a si sa umblii cu cine vrei... dupa cum spuneam nu mai exista iubirea, doar sex! putin stiu ce inseamna iubirea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti care e faza la noi barbati... ca sa ajungi sa intreti un raport sexual cu o femeie trebuie sa apesi pe multe " butoane si sa tragi de multe manete " dar la noi e mai simplu avem un buton ON si OFF

| 20girl a răspuns:

Ei da asa e, inseala ei cat inseala si tot fac pe grozavii... dar lasa ca le vine si lor randu!
Nimeni nu scapa nepedepsit, isi vor primi ei portiawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit nelumarirea ta si raspunsul meu este urmatorul:baietii de obicei sunt mai copilarosi si se plictisesc repede de fete. Daca fata e cuminte o lasa pana la urma ca zice ca numai asta stie sau multe alte pretexte, daca fata este ca el cu frumusetea si cluburile pana la urma zice ca nu e buna gospodina si si pe ea o lasa.
Deci sfatul meu e urmatorul pentru. ca o femeie sa nu simta lipsa trebuie sa fie si buna gospodina si aranjata si sa dea impresia ca e mereu bine dispusa ssi daca odata te inseala pa, dar i se pune conditia de la inceput.