| laraandy a întrebat:

Buna la toti.aseara a venit in sf prietenul meu la mine...si cu ocazia asta l-am prezentat si parintilor. dupa 2 ore am plecat la ziua de nastere a unei prietene de-a mea.

pai am fost intr-o camera din casa ei si am facut dragoste...insa nu inteleg un lucru...nu simt absolut nimic cand facem dragoste.cu toate ca ma mangaie, ma saruta... dar e ca si cum nu ar fi.am incercat sa ii dau e inteles ca imi place... dar in gandul meu era altceva...
precizez ca il iubesc f f mult. dar nu stiu ce se intampla.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca are legatura si cu locul si conditiile in care faceti sex. Adica in casa unei prietene, in cursul unei petreceri? Este o chestie promiscua, lipsita de intimitate, presupun ca te simti folosita la repezeala, nu aveti posibilitatea sa creati intimitate, relaxare. Nu as face dragoste in conditiile astea daca as sti ca sunt abstinenta toata viata. In mod sigur n-as simti nimic, poate doar angoasa si umilinta.

| madalicious a răspuns:

Daca nu simti placere cand faceti dragoste eu iti zic sa nu fi chiar atat de sigura ca il iubesti.

| simoSTAR a răspuns:

Pai da. femeia simuleaza orgasmul...si barbatul relatia laughing

poate nu erai atat de pregatita...nici la mine prima data nu a fost prea placut pentru ca nu stiam ce va fi, nu stiam ce sa fac.chestii de genu... dar apoi o sa fie totul ok, o sa vezi.inceputul e mai greuhee hee
dar, daca situatia asta continua, vorbeste cu el, spune-i ce/cum ti-ar place, in timpul actului, indruma-l u ...trebuie doar putin curaj si incredere in tine

| oz a răspuns:

Poate avea prietena ta o gaura in pat...

| angella1972 a răspuns:

Nu erai pregatita pentru asta, si mai ales locul n-a fost inspirat ales.sigur erai stresata sa nu intre cineva, sa nu afle cineva, sa nu auda cineva...si te-ai blocat. dar nu te ingrijora, nu va fi la fel si data viitoare

| laraandy explică:

Mentionez un lucru...cu el mi-am inceput viata sexuala...

| AnaisC a răspuns:

Nu erai destul de excitata, asta conteaza mult.Si sigur nu ai avut orgasm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nustiu ce sa zic decit ca nu este atractie sexuala din partea ta.Cauze sint multiple. Una si cea mai plauzibila ar fi ca ai inca amprenta dragostei anterioare. A doua ar fi ca nu-i destul de experimentat partenerul sa te duca pe culmile dorite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce mentionezi a saptea zi dupa scripturi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ati putea incerca sa va creatzi un mediu mai romantic ...sincer ...nu mi se pare o locatzie draguta "la cineva acasa...in timpul unei petreceri" pentru a face dragoste...

| mmaria a răspuns:

Draga mea, mii de tineri din lumea asta au fost prinsi in pacaleala ca sexul trebuie' sa fie asa si asa (ca in filme...carne si transpiratie...) si ca daca nu o faci inainte de casatorie nu o sa ai experienta bla bla... eu cred ca nu degeaba a existat atatea secole traditia abstinentei pana la casatorie si ca intelepciunea poporului mai trebuie si ascultata din cand in cand. Dumnezeu a dat acest dar al unirii pentru a fi gustat si impartit la timpul potrivit, cu omul potrivit, nu asa..."cu prietenul" care azi poate fi unul, maine altul. Prin nepretuirea si irosirea acestui dar al unirii (sexul) se pierde si farmecul si sensul lui, astfel sufletele nu se mai ating, doar trupurile, iar acea traire deplina nu e accesibila fara unirea sufletelor intr-un cadru sfintit, binecuvantat si protejat ca cel al casatoriei. Abia atunci te poti bucura deplin de unirea voastra vie. Cel putin asa cred eu si asa mi-a demonstrat mie atat experienta proprie cat si a altora. Si inca ceva, cu cat mai mult se iroseste din taina iubirii inainte de casatorie cu atat mai greu devine celor implicati sa se mai gaseasca cu adevarat si cu atat mai sabotata va fi temelia casei lor. Iti urez sa te regasesti pe tine si taina sufletului tau si sa-ti redescoperi bucuria de a pastra taina iubirii pana cand acela care e cu adevarat omul tau te va duce de mana in fata altarului. Si atunci sa te bucuri din plin de binecuvantarea unirii cu el! (suflet si trup)