| Angel133 a întrebat:

Buna la toti. Asta nu e o intrebare la care sa raspundeti e doar niste mici amanunte la intrebearea http://www.TPU.ro/dragoste-si-sex/buna-tuturol-am-o-pove ste-un pic-cam-lunga-dar-sper-sa-ma-ajutati-am-un-prieten-cu-ca re-sunt-de-aproape-un-an-ne/. Deci acea fata sustine ca parinti ei si parinti iubitului meu erau cei mai buni prieteni si cand ei sau nascut parinti lor au decis ca ei cand vor fi majori sa se casatoreasca :|:|:|:|:|:| ( cea mai mare prostie din lume!). Insa cand iubitu meu a avut 4 ani parinti lui au murit in accident de masina :(( :((, iar dupa ce s-a intamplat asta el si cu unchi lui( fiindca in custodia lor a ramas) sau mutat impreuna cu sora lui in orasul in care sta acum. Iar de fata aia nu sa mai auzit nimic si nici de parinti lui. Iar iubitul meu no intalnise niciodata fata in fata, deci nare de unde so stia. Iar acum aia a aflat ca el sta aici a aflat cine ii( habar n-am de unde si de la cine) si de atunci ne face probleme. Oricum mersi mult de sfaturi sper sa ne fie de folos :) :D

Răspuns Câştigător
| mirupet a răspuns:

Orice vorba spusa nu inseamna sa o si executi, asa ca baiatul, iubitul tau, nu trebuie sa se casatoreasca, cu respectiva fata deoarece parintii lor nu au semnat nici un cantract(sau ceva de genul acesta). Asa ca, dupa parerea mea, nu ai de ce sa-ti faci griji.

1 răspuns:
| Angel133 explică:

Mda da faza e ca fata aia are in cap prostia aia si nu vrea sa se lase asta e marea noastra problema