Pai povesteste-i intamplari amuzante, spune-i intamplari recente mai pune-l si pe el sa mai povesteasca etc.
Pai ce ai mai facut, ce planuri ai pe diseara, la ce filme te vei uita!
Spune-i si tu, intreaba-l mai multe chestii "ce va face diseara","nu uita ca te iubesc "
Eu tot il intreb, daca ma iubeste, el zice "da da da", si tot imi spune "nu te-ai saturat sa-mi pui aceeasi intrebare"II mai spun sa aiba grija de el, sa adoarma cu gandul la mine si ca totul va fi bine!
Zii si tu asa, fii mai infipta!
Na draguto daca tu intrebi pe site ce sa vorbesti cu iubitul tau la telefon... e grav... e trist. Cel mai bine e sa ii pui numarul de telefon pe site si cine are idei il suna sa vorbeasca cu el daca tu nu esti in stare. Sper sa nu te simti jignita dar mai gandeste si tu inainte sa intrebi ceva.
Buna! pai ai putea sa-i povestesti despre intamplarile tale, sa-i spui cat de mult iti place ca vorbiti, ca tii la el...chestii d'astea :*
Acum sincer, de ce nu intrebi si cum sa te stergi cand te duci la toaleta?
De unde sa stim noi ce poti tu sa vorbesti cu iubitul tau la telefon? Pentru ca una vorbesti dupa o saptamana de relatie si alta vorbesti dupa un an. E?
Si daca tu singura nu stii ce sa vorbesti si ce sa ii spui, e destul de clar ca lipseste comunicarea intre voi. Si atunci, de ce mai esti cu el?
In fine, mult succes la vorbit. :*
Povestestei intamplari din viata ta, de ce s-a despartit de fostele prietene, cei place cel mai mult la tine, schimbati pareri despre filme, melodii,
tu sti mai bine :*
Andrei5001737 întreabă: