anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna la toti cum credeti la ce virsta ar trebui sa face dragoste?la 18 e normal sau este prea devreme?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este normal atunci când îți cunoști cu adevărat persoana de lângă tine, ai idee ce implică viața sexuală cu bune și cu rele, ești destul de matur în gândire, etc. și da, să ai cel puțin 18-20 de ani deoarece se presune că în mod vădit ai o gândire rațională.
Nu uita, protecția nu trebuie să lipsească indiferent de ocazie! Prezervativul de calitate, dibăcie la manevrarea sa și șansele unei sarcini ori a unei boli cu transmitere sexuală este aproape nulă. Nu uita că nicio metodă contraceptivă nu oferă siguranță de 100%, prezervativul este pe primul loc deoarece protecția este de 98-99% din cazuri, nu este nevoie să mergi la medic pentru el, se cumpără de orice magazin de cartier, nu este așa de scump și... paza bună trece primejdia rea.
Pa, pa.

8 răspunsuri:
| raduraduu a răspuns:

La 18-20 cam asa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde, cand esti pregatit, atunci e normal sa incepi, dar asta nu inseamna sa ai vreo 12 ani si sa crezi ca esti pregatit, si oricand o sa fii pregatit, pana la urma o sa iti dai seama ca nu a meritat happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intreab-o pe mama ta ea stie ce sa iti spuna.si intrebari de genul acesta s-au mai pus.

| zuzualina a răspuns:

Prea devreme? laughing

dar alea care incep de la 14 ani?

lasand glm la oparte, eu zic k e varsta potrivita

| NeneaGogu a răspuns:

Sa face dragoste, cine domnule?

| Forev3rAlone a răspuns:

Parerea ta este mult mai importanta decat a noastra...chestia e ca frumos i indicat ar fi sa faci dragoste prima data cu sotul tau in noaptea nuntii.Eu spun ca nu ar trebui sa o faci, pentru ca se poate intampla si sa faci si apoi sa te praseasca.insa daca tu doresti sa o faci.eu nu-ti pot spune nimic.Totul se rezuma si la ceea ce alege capul tau happy

| ANONIMA1234 a răspuns:

Cand esti pregatit\a

| ILMB a răspuns:

Cand te simti tu pregatita thinking poate fi si la 30 ani laughing