Depinde de la caz la caz, de la baiat la baiat.Am intalnit si baieti care isi duceau fiecare iubita acasa doar pentru a avea unde sa stea in zilele geroase si pentru a avea unde sa faca sex cu ea, dar si baieti care nu au prezentat pe oricine parintilor ci doar acea sau acele fete pentru care au simtit ceva cu totul special, pe care chiar le iubeau. Daca tu ai 1 an cu iubitul tau si ii cunosti familia fi mandra de asta, inseamna ca te iubeste si ca da are intentii serioase.Deci bucura-te de relatia voastra!
Buna.aflasem ca eu sunt prima fata care o duce acasa ca sa o cunoasca familia.:d...
multumesc:*
Pai vezi? bravo inseamna ca te iubeste! Ma bucur pentru tine! Bafta in relatie si la cat mai multi ani :*
E un lucru extraordinar ca un baiat sa-si prezinte iubita parintilor. Inseamna ca o iubeste mult si ca se mandreste cu ea. Nu inseamna neaparat ca vrea sa te ia de nevasta insa cum ziceam mai sus, esti o persoana foarte importanta in viata sa.
.nu am mentionat ca cred ca o sa ma ia de nevasta...
)
ca as fi exagerat deja.
.nu am mentionat ca cred ca o sa ma ia de nevasta...
)
ca as fi exagerat deja.
Poate sa nu insemne nimic faptul ca te-a prezentat parintilor, depinde de baiat.
beausingurlamasamea întreabă: