anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună la toți, dacă sunteți copii mici de sub 16 ani va rog sa nu îmi răspundeți la întrebare.Asa,dacă te masturbezi cu masturbator e ca și cum ți-ai început viața sexuală? Sau viața sexuală se incepe când dai prima oara? Ori cu partenera?

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca pui asemenea intrebare nici tu nu pari sa ai mai mult de 16 ani. In alta intrebare spui ca te excita cand faci sex cu o fata.
Atunci care e rostul acestei intrebari? Inseamna ca ti-ai inceput viata sexuala deja.

| VlaDava a răspuns (pentru darrio2007):

Scuze că am pus întrebarea asta, aseară eram "high", o sa scot întrebare.

| Violleta2022 a răspuns (pentru darrio2007):

Copilasul asta nu are mai mult de 12-13 ani (fiindca aia de peste 14 ani deja stiu ce-i sexul si cum se face, ori asta nu are habar, confundand laba cu partida sexuala).

| darrio2007 a răspuns (pentru VlaDava):

La anii tai ai luat-o cam devreme cu „high".

| Violleta2022 a răspuns (pentru darrio2007):

Daca nu stie ce-i sexul, iti iamginezi ca habar nu are nici ce-i "high" dar ii place lui cum suna, de aia a folosit termenul laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru Violleta2022):

Doar cum sună, că in rest habar n-are. Probabil o avea sculată.
De parca ii era frica sa nu intre singură undeva, fara sa fie contolata de instalatia de pe umeri.

| VlaDava a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu eram eu in totalitate, nu îmi prea amintesc mai nimic, și am o filmare cu mine "high"de aseară, dacă nu mă crezi o trimit? glumesc.paaa întrebare

N-am vrut să folosesc cuvântul dorgat, de aia am zis "high"

Eu știu că ești deșteaptă și știi multe. ține-o to așa?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu! Masturbarea NU este considerata sex si nici inceperea vietii sexuale.

SEXUL se face prin unirea a doua organe sexuale diferite, ceea ce nu poti numi mana ta, ca ai facut sex cu ea.
Deci laba nu este sex, ci labareala, adica frecatul putei si atat.

| darrio2007 a răspuns (pentru Violleta2022):

Bun raspuns! Asta cu lăbăreala m-a dat gata. De-asta nu te suporta unii pe aici, ca le-o spui franc. Dar tot ei sunt ăia deștepți.

Răspuns utilizator avertizat
| helpforyou a răspuns:

Doar cu partenera. Indiferent de "gaura". Doar sa ai parte de penetrare.

| MariaJust a răspuns:

Nu prea e. Nici măcar dacă folosești unul din ăsta realistic cu buci, labii etc - https://justlove.ro/......a-big-ass/

Viața sexuala e foarte mult despre conexiunea emoțională. Eu personal iți recomand să-ți faci o prietenă, să inveți să iubești, să ai emoții, să te bucuri de momente frumoase. Timp de sex o să tot ai!