Ai putea sa incerci sa vorbesti cu el si sa-l intrebi sau ai putea sa aduni mai multi prietenii si sa jucati adevar sau provocare si sa fii vorbit cu prietenele daca el alege adevar sa il intrebe daca mai simte ceva pentru tine si dupa joc ai putea vorbi cu el e decat o idee. Si sa-l faci gelos nu e cea mai buna idee deoarece poate ca inca te mai place si iti raspunda cu aceeasi moneda adica sa se sarute si el cu altcineva. Sper ca am ajutat
Eu cred ca ar trebui sa il intrebi pe bune daca te mai iubeste. oricum intrebarea ta e destul de puerila. asa ca ti-am dat si eu un raspuns destul de incadrat in acest tipar
Bună.Eu te sfătuiesc, să nu săruţi pe altcineva.Acel ''cineva'', s-ar putea să aibă sentimente pentru tine pe urmă şi ai avea o problemă în plus de rezolvat.
De ce nu îl întrebi? Dacă nu ai curajul să-i vorbeşti direct despre asta, scrie-i un mesaj.Eu în locul tău aşa aş proceda.Plus că, atâta timp cât îl iubeşti, nu cred că ai fi cu adevărat în stare să săruţi o altă persoană.
O seară plăcută!
Au fost motive intemeiate pentru care v-ati despartit? Cat timp ai fost cu el? Daca nu ne spui asta nu iti putem da nici noi sfaturi care sa le intelegi
Vorbeste cu el si vedeti apoi ce faceti