| anonimka282123 a întrebat:

Bună la toți!

Deci am asa o intrebare, adica am nevoie de un sfat de la voi. Deci m-am cunoscut cu un baiat pe Instagram si vorbim deja de vreo saptamana si ceva, dar el inca niciodata nu a inceput conversatia despre sex, ceea ce mi se pare foarte ciudat. As vrea tare mult sa vorbesc cu el despre asta pentru ca mii interesant ce placeri are si ce parere are. Noi am vorbit despre asta dar foarte putin si apoi tema se schimba, dar nu as vrea sa par o ciudata. Ce imi propuneti sa fac?

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

E clar ca nu e interesat de tine, dacă era te invita în oraș la un restaurant scump si iti plătea consumația

| Violleta2022 a răspuns:

Pana la urma tu l-ai agata pentru sex sau nu?
Nici macar nu va cunoasteti pe real si tu vrei sa aflii intimitatile barbatului?

| dullcat a răspuns:

Sa mai astepti.Despre sex nu ar trebui sa se vorbeasca asa random, de la inceput, ci doar cand sunteti deja intr-o relatie.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Sa va vedeti in viata reala sau sa incetati sa vorbiti unul cu altul, anume, din ce ai zis tu, vorbiti de mai mult de o saptamana cand voi trebuia sa va fi vazut afara in primele 2-7 zile.

| Bobbi1234 a răspuns:

Poate vrea sa deschida subiectul din frica sa nu para disperat si sa credea ca te sperie subiectul.