| StaRmAgiC a întrebat:

Buna la toti.Deci sunt foarte foarte suparata.
Am decis sa imi pun capat zilelor dar intr-un fel mi-e frica de moarte.
Iubesc un baiat(fiind fostul prieten) iar el este indiferent cu mine, m-a si refuzat si n-a vrut sa stea cu mine.Si uneori imi arata ca tine la mine alteori este indiferent cu mine si se da la prietena mea care totii 3 suntem colegii de clasa.Chiar si la ea am observat ca il tine dupa ea, se apropie de el intr-un fel anume prin "mici glume":-J
Sunt satula de toate, am inceput sa ma acresc pe zi ce trece, sa vorbesc mult mai vulgar sa stau mereu incruntata si sa nu-mi pese de ce simt alti facand misto de altii, sa scarbesc lucrurile tot ce tine de iubire si bla bla blachatterbox.
Inainte eram prea naiva si copilaroasa.In fata fostului prieten care tin la el mult, inca par o copila, naiva, visaoare si asta de fatada.Ca in adancul sufletului sunt ramasite din ce am fost o data.
Ma tin si de scoala si de munca ca parintii n-au cum sa ma intretina abia daca le ajung lor. Iar tot ce mananc si ma imbrac etc. sunt din banii mei munciti.Nu imi place nici sa stau pe spinarea parintilor, dar nici cu ei oricum nu ma am prea bine.Si la munca daca ma duc acolo sunt la cutite cu colegii de munca si eu am devenit c-am rea si am inceput sa am un tupeu nesimtit care nu credeam ca eu o sa fiu asa.
Deci nu ma criticati poate nici voi n-aveti dreptul, dar nimanui n-am cui spune aceste lucruri.Ma simt singura si uneori ma duce gandul la sinucidere. Poate nu fac bine. Dar macar din partea voastra macar pot primi sfaturi.
Si nici un baiat nu se uita la mine desii nu arat rau.sad

Răspuns Câştigător
| Mony_4137 a răspuns:

STOP!
Nu te critic, nici pe tine nici pe fostul tau prieten.
Dar gandeste-te...
A meritat sa te schimbi pentru el?
Merita sa iti pierzi viata pentru el?

Iubit poti sa mai ai, dar viata e numai unahappy
Nu uita! Mai sunt si alti pesti in mare. Poate nu ca el, dar sun multi care-i seamana sau chiar si mai buni decat elhappy

50 răspunsuri:
| Muffins a răspuns:

Imi pare foarte rau de tine dar pot sa-ti spun un lucru: unii ar da orice ca sa traiasca.gandestete la cei cu cancer sau alte boli care te pot ucide.In ceea ce priveste iubitul sunt de parere ca daca astepti va veni baiatul potrivit pentru tine! incearca sa te descarci ascultand muzica

| funkygirl a răspuns:

Satzi spun ceva. U nu meritzi asta pentru un frair. E clar ca tipul nu are gusturi. uital(sunt baieti mult mai mijhto pe lumea asta.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te criticam, in acest moment numai de critici nu ai nevoie, sinuciderea nu e o solutie potrivita, uital si deschideti inima pentru alt baiat. eu am avut ganduri de sinucidere de la 13 ani, nimeni nu stia asta. am avut 2 prieteni care au incercat sa se sinucida, sper ca norocul lor am fost eu ca i-am dus la spital, apoi au regretat ce incercat sa faca, au fost nervosi, suparati, gelosi, au iubit din toata inima si au reusit sa treaca peste gandurile astea. Gandeste-te ce lasi in urma ta daca tu mori? durere in sufletul celor care te cunosc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Multi pierd miciile bucurii ale vietii, asteptand marea fericire" (Pearl S. Buck)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Nu-l poti invata nimic pe om; il poti ajuta numai sa gaseasca raspunsul in el insusi" (Galileo Galilei)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu contează unde te afli numai să trăieşti, să trăieşti, să trăieşti! Oricum ar fi viaţa – dar să trăieşti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, ce ganduri ai tu acum? Cum poti sa te gandesti la sinucidere? Nu poti sa mori, pana cand nu vei vedea cat de frumoasa este viata, iubirea, familia, prietenii, copiii... happy Hai, lasa gandurile negre si mergi mai departe, Nu se termina lumea cu o prietena care iti fura iubitul, cu un iubit care nu este demn, cu greutatile de la serviciu, etc. Iti sugerez sa incerci sa te schimbi. In primul rand, incearca sa il uiti pe fostul prieten. Nu merita sa suferi pentru un barbat care poate sa flirteze cu prietena ta. Daca te-ai casatori cu el, ar face la fel, te-ar trada, poate te-ar lovi...nu ai fi fericita. Apoi, uita de prietenia cu fata aceea care sta cu ochii pe fostul tau prieten, ureaza-i fericire si treci mai departe. Fii sigura ca va pati la fel ca tine. La serviciu, incearca sa te schimbi, sa fii amabila cu colegii, sa te porti frumos cu ei, fara nervi si disperare. Vorbeste frumos cu toata lumea si ai sa vezi ca viata va fi mai usoara si mai frumoasa cu ei. Daca le zambesti, ii ajuti, esti calma, se vor schimba si ei si, vei fi surprinsa sa constati ca unii sunt chiar de treaba. Daca esti nervoasa, vorbesti urat, esti posomorata si incruntata, cum vrei sa te remarce vreun baiat? Fii cocheta si placuta si nu le va mai fi teama sa se apropie de tine. Fii sigura draga mea, ca cel care iti este sortit va veni atunci cand esti linistita, cand vei fi bucuroasa pentru fiecare zi in care ai de lucru, in care traiesti intre oameni si nu in singuratate, ca ai parintii langa tine, ca esti sanatoasa! Haide, linisteste-te si ia-o de la capat, dar mai calma si mai increzatoare! Ne gasesti aici cand ai nevoie! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai, nu mai este nici o cale de intoarcere.Sa alegi ceva sigur si sa ai grija sa nu suferi mult.Pliiinnnggg...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti ocolita pentru ca esti acra, asa cum ai spus. Daca renunti sa mai fii acritura si sa te certi cu toti, o sa vezi ca nu vei mai fi ocolita si iti vei gasi alt prieten care sa te scoata din starea asta. Nu trebuie sa tii cu dintii de unu pentru ca nu este singurul baiat de pe lumea asta. Renunta la el si apropie-te de altul si totul o sa fie super, ai sa veziwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu are voie sa te critice.Si eu am avut asemenea momente grave de deznadejde, totusi nu m-am gandit niciodata sa-mi iau zilele Doamne fereste. Ia sa te uiti la unele intrebari ale mele poate gasesti totusi o cale de iesire.Fii ceva mai curajoasa, suntem alaturi de tine, bine?:) uite aici:http://www.TPU.ro/......inucidere/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma uit la tine si te vad pe mine nu fa asta am incercat asta de mai multe ori si acum imi pare rau nu merita ascultama nu incerca sa faci asta niciodata

| pupicel1 a răspuns:

Desi mi-e fff rusine sa zic asta dar nah si eu am avut moment de ratacire exact ca tine, eram gata gata de. mi-e cumva sa spun dar m-am oprit in ult clipa slava domnului! amintindu-mi de pers care ma iubesc, desi sunt putine dar nu asta conteaza, mi-am dat seama ca nu merita sa faci chestia asta pentru un baiat care nu te merita si cum zicea cineva pe aici... unii cer si numai o sg zi in plus de la D-zeu si altii isi scurteaza viata pentru ca sunt lasi ca sa infrunte problemele! nu meritaoh go on viata e frumoasa merita traita cum e ea cu bune cu rele, trebuie sa te regasesti si sa o scoti la inaintare pe acea fata puternica si dornica sa-si traiasca viata asa cum viseaza.iti doresc succeswinking

| mikaela1993 a răspuns:

Off fata, uite ce trebuie sa faci.nu totul se rezuma la un baiat.Nu mai exista baieti pe lumea asta. o sa te indragostesti de altul si o sa fie bine.Si ideea cu moartea e prea exagerathai sa fim seriosi!

| gen eu a răspuns:

Da, prima iubire nu se uita niciodata. fa acelasi lucru ca si el,, fii indiferenta, ii vei calca pe orgoliu si`o sa-ti dea satisfactie, ai sa vezi.si faza cu prietena. face asa doar pentru ca vede ca te afecteaza si vrea sa fii geloasa, sunt copilarii, cand il vezi asa de imatur ar trebui sa nu`ti peste. pune`ti cap la cap gandurile si`o sa-ti dai seama ca nu merita din moment ce se comporta asa.si inca o chestie "daca esti suparata n`ai dreptu sa fii si rea". have a nice day!:*

| laryssa14 a răspuns:

Daca nu mai ai nevoie de zile imi dai si mie macar 2 ani?laughing...
scuze am glumit...
sa nu mori!:*

| Alina_5013 a răspuns:

Eu am avut o prietena care s-a spanzurat fiindk prietenul ei a parasit-o! ea si-a distrus familia, era tanara si frumoasa, iar el acum sta cu fete, n-are stres, si ea e in mormant! sa nu faci asa ceva, nimeni nu merita sa-ti dai viata pentru el... iar baiatul asta in niciun caz nu merita! gandeste-te bine la asta, ca o viata ai, nu ti-o irosi!

| sysy a răspuns:

Parerea mea este ca acest baiat are ceva ce tie iti lipseste, si anume increderea in sine!
Ziceai ca "prietena ta" ii face avansuri celui pe care tu il iubesti? Daca da..., atuci cum o mai poti numi asa? stii ca uneori prietenii iti pot deveni cei mai aprigi dusmani?

| nico_3624 a răspuns:

Nu cred ca sunt cele mai bune ganduri pe care le ai tu, ale cu" luatul zilelor". Sunt solutii mult mai bune decat asta, sau e ultimul baiat din lume? Hmmmm. Ce tampenie e sa te sinucizi. D-zeu ti-a dat zile sa le traiesti cat mai bine iar tu ce faci? Le dai necuratului?

| maryia_5948 a răspuns:

Scumpo, sa stii ca in aceeasi situatie sunt si eu.Mai ales, daca ai fi facut cu el, e clar(exact asa mi s-a intamplat si mie), iar acum nu vrea sa fim impreuna si nimic nu mai vrea pentru ca stressul meu l-a dat peste cap cu totul.
In fine...si eu am vrut sa ma omor, dar de ce?! de ce sa facem asta, cand putem sa ne schimbam in bine si sa ii aducem inapoi? Crede'ma, daca ne punem in gand si daca luptam cu orice pret sa ii avem din nou si de data asta nu asa, de ocazii sau de distractie, o sa reusim! Trebuie sa avem incredere in NOI si sa fim OPTIMISTE!
Uite cum incerc eu sa iti dau tie sfaturi, dar sa stii ca exact aceeasi problema o am si eu in dragoste si pe mine nu am putut sa ma ajut niciodatacrying!

baga id'ul meu in lista si vorbim acolo mai multeee, sa vedem cum rezolvam

elenaelle15@yahoo.com

te pup:*:* si sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine peste drama asta si sa fim fericite cu cei pe care ii iubim

| anushka_9989 a răspuns:

Salut. pot sa-ti spun un lucru:nu fi prostuta, caci nimeni, sa stii, nimeni nu merita nici macar o lacrima de a ta. daca vei avea scopul de a demonsra tuturor ca ai un caracter tare, inseamna ca vei face-o. dar la asa prostii pe care le-ai scris mai sus nici nu te gindi, caci Dumnezeu o viata ti-a dat, si de aceea trebuie s-o traiesti din plin, dar baiatul ala sa stii ca nu te merita deloc.inseamna ca dragostea ta este inainte ea te cauta si crede-ma ca te va gasi gind va considera ca nu mai poate exista fara tine. dar tie it doresc sa ai mereu zimbetul pe fata si nu uita ca viata este foarte frumoasa