| StaRmAgiC a întrebat:

Buna la toti.Deci sunt foarte foarte suparata.
Am decis sa imi pun capat zilelor dar intr-un fel mi-e frica de moarte.
Iubesc un baiat(fiind fostul prieten) iar el este indiferent cu mine, m-a si refuzat si n-a vrut sa stea cu mine.Si uneori imi arata ca tine la mine alteori este indiferent cu mine si se da la prietena mea care totii 3 suntem colegii de clasa.Chiar si la ea am observat ca il tine dupa ea, se apropie de el intr-un fel anume prin "mici glume":-J
Sunt satula de toate, am inceput sa ma acresc pe zi ce trece, sa vorbesc mult mai vulgar sa stau mereu incruntata si sa nu-mi pese de ce simt alti facand misto de altii, sa scarbesc lucrurile tot ce tine de iubire si bla bla blachatterbox.
Inainte eram prea naiva si copilaroasa.In fata fostului prieten care tin la el mult, inca par o copila, naiva, visaoare si asta de fatada.Ca in adancul sufletului sunt ramasite din ce am fost o data.
Ma tin si de scoala si de munca ca parintii n-au cum sa ma intretina abia daca le ajung lor. Iar tot ce mananc si ma imbrac etc. sunt din banii mei munciti.Nu imi place nici sa stau pe spinarea parintilor, dar nici cu ei oricum nu ma am prea bine.Si la munca daca ma duc acolo sunt la cutite cu colegii de munca si eu am devenit c-am rea si am inceput sa am un tupeu nesimtit care nu credeam ca eu o sa fiu asa.
Deci nu ma criticati poate nici voi n-aveti dreptul, dar nimanui n-am cui spune aceste lucruri.Ma simt singura si uneori ma duce gandul la sinucidere. Poate nu fac bine. Dar macar din partea voastra macar pot primi sfaturi.
Si nici un baiat nu se uita la mine desii nu arat rau.sad

Răspuns Câştigător
| Mony_4137 a răspuns:

STOP!
Nu te critic, nici pe tine nici pe fostul tau prieten.
Dar gandeste-te...
A meritat sa te schimbi pentru el?
Merita sa iti pierzi viata pentru el?

Iubit poti sa mai ai, dar viata e numai unahappy
Nu uita! Mai sunt si alti pesti in mare. Poate nu ca el, dar sun multi care-i seamana sau chiar si mai buni decat elhappy

49 răspunsuri:
| nutzu' a răspuns:

Love is not a reason to cry!

| ffy a răspuns:

Helllooooo fataaaa ...cum poti vorbi asa? viata ta se limiteaza la un singur barbat? da ok asta cand iubesti dar nu cand esti dipusa Sa faci totul pentru el si sa nu primesti nimic in schimb. tu nu ai vrea sa te vezi la 70 de ani prin curte impreuna cu familia ta, avand langa tine copii, nepotii si stanepotii si sa ai aceea multumire sufleteasca nu ai trait dejeaba(chiar daca nepotii o sa-ti ceara banii de dulciuri tot timpul). pe bune vreau sa vad o atitudine pozitiva la tine.crezi ca se merita pentru un barbat sa renunti la o sumedenie de distractii, reusite si tot asa.ca fata poti avea ce barbat vrei pentru ca femeile pot face ce vor din barbati(bine aproape tot). orice iubeste de nu mai poate fara el dar gata, nu te merita. te pup SI SA FII CUMINTE

| smaranta a răspuns:

Parerea mea este ca mai intai trebuie sa-ti revizuiesti atitudinea fata de cei din jur! poate ca suna cam dur dar nu poti primii daca nu daruiesti si tu. Te-ai intrebat vreodata de ce nu te intelegi cu nimeni? Intreaba-te mai intai unde gresesti tu, ce nu faci bine in relatie cu ceilalti si incearca sa te apropii de ei.Comportamentul tau are efect de bumerang, daca zambesti vei primi un zambet, daca injuri o sa te injure si altii, iar de sinucidere ...numai lasii fac gesturi disperate de genu asta iar tu nu pari sa faci parte dintre ei din moment ce ti-ai luat viata in maini.Ai ajuns intr-un mic impas si crezi ca e sfarsitul lumii dar nu e de loc asa.Trebuie sa iti faci putin curaj, sa vezi unde gresesti tu mai intai, sa incerci sa te corectezi si o sa vezi ca toate se vor schimba in bine.Succes! Relaxeaza-te si zambeste mai mult! happy

| Razvan a răspuns:

Daca un baiat a reusit sa te aduca in halul asta in care sa te gandesti sa iti iei viata opreste-te si analizeaza-ti comportamentul pentru ca nu e normal sa privesti lucrurile astfel.Esti tanara ai toata viata inainte sa iubesti si sa fi iubita dar tie ti s-a pusa pata pe un baiat care daca te-a iubit candva ar trebui macar sa aiba bunul-simt sa nu se dea la alta de fata cu tine macar pentru ce a fost candva intre voi. Dar na, unde nu e nici Dumnezeu nu cere!
Incepe sa-ti iubesti viata, sa te iubesti pe tine, sa te privesti in oglinda si sa zambesti, sa ii iubesti pe cei din jurul taubig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu are voie sa te critice.Si eu am avut asemenea momente grave de deznadejde, totusi nu m-am gandit niciodata sa-mi iau zilele Doamne fereste. Ia sa te uiti la unele intrebari ale mele poate gasesti totusi o cale de iesire.Fii ceva mai curajoasa, suntem alaturi de tine, bine?:) uite aici:http://www.TPU.ro/......inucidere/

| cucu a răspuns:

Pentru ca esti o fraiera si pui suflet alaturi de cine nu trebuie ...viata este dura si cu toate acestea ai reusit sa o infruntzi nu`ti bate joc de ea. esti o luptatoare ca si multi altziii dar ceea ce este si mai important este ca pana acum esti o invingatoare. nici un barbat de pe lumea asta care nu stie sa aprecieze dragostea nu merita sacrificiul pe care ai incercat u sa-l faci. crede`ma ca sunt barbat, pana acum nu mi-am inselat niciodata iubitele si nici nu vreau sa fac asta, ma port frumos cu orice femeie care este langa mine, dar nu consider ca sunt atat de imprtant ca cineva sa`si ia viata pentru mine. acel baiat nu merita dragostea ta. uita`l si vei fii fericita in cele din urma. dragostea doare, dar cand inimioara infloreste e posibil sa nu se mai ofileasca niciodata.

| maryia_5948 a răspuns:

Scumpo, sa stii ca in aceeasi situatie sunt si eu.Mai ales, daca ai fi facut cu el, e clar(exact asa mi s-a intamplat si mie), iar acum nu vrea sa fim impreuna si nimic nu mai vrea pentru ca stressul meu l-a dat peste cap cu totul.
In fine...si eu am vrut sa ma omor, dar de ce?! de ce sa facem asta, cand putem sa ne schimbam in bine si sa ii aducem inapoi? Crede'ma, daca ne punem in gand si daca luptam cu orice pret sa ii avem din nou si de data asta nu asa, de ocazii sau de distractie, o sa reusim! Trebuie sa avem incredere in NOI si sa fim OPTIMISTE!
Uite cum incerc eu sa iti dau tie sfaturi, dar sa stii ca exact aceeasi problema o am si eu in dragoste si pe mine nu am putut sa ma ajut niciodatacrying!

baga id'ul meu in lista si vorbim acolo mai multeee, sa vedem cum rezolvam

elenaelle15@yahoo.com

te pup:*:* si sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine peste drama asta si sa fim fericite cu cei pe care ii iubim

| dennnnnnisa a răspuns:

Wow meyyy tu iti ie viata pentru un " baiat" aoleoo deci vb serios nu MERITAAA viata e frumoasa (are si parti rele dar NU MERITA) zau acum pentru un baiat si sa nu creazi ca parintii tai te urask pe ca sunt parinti nu si-ar ura coplul niciodata dar in privinta baiatului acela nu are rost sa iti iei viata pentru el lasa-l ...sa se si "spanzure" cu aaia mai sunt baieti p pamant deci revino-ti in fire si nu te mai gandi la procariiiiiiiiiiiii TREZESTETE MAI SUNT CREATURI CU OO :*:*:* AI GRIJA DE TINE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma uit la tine si te vad pe mine nu fa asta am incercat asta de mai multe ori si acum imi pare rau nu merita ascultama nu incerca sa faci asta niciodata

| Alina_5013 a răspuns:

Eu am avut o prietena care s-a spanzurat fiindk prietenul ei a parasit-o! ea si-a distrus familia, era tanara si frumoasa, iar el acum sta cu fete, n-are stres, si ea e in mormant! sa nu faci asa ceva, nimeni nu merita sa-ti dai viata pentru el... iar baiatul asta in niciun caz nu merita! gandeste-te bine la asta, ca o viata ai, nu ti-o irosi!

| emma_6707 a răspuns:

Poate ca motivul pentru care nici un baiat nu se uita la tine desi nu arati rau sa fie noul tau comportament?
toata lumea e trista la un moment dat, cred ca mai mult de jumatate din populatia tarii s-a gandit la sinucidere sau chiar a incercat asta si eu am trecut prin asa ceva am avut o depresie tampita in care m-am decis sa imi pun capat zilelor, dar apoi am realizat ca nu-i pot face acest lucru mamei mele, fiind si singurul copil, desi chiar nu ma intelegeam cu ea gaseste-ti ceva cu care sa-ti ocupi timpul, citeste, plimba-te fa un curs, ceva care sa nu te lase sa te gandesti la ce s-a intamplat.
si daca esti constienta de schimbarea ta comportamentala, de ce nu incerci s-o indrepti?
multa bafta si renunta la gandurile astea viata e prea scurta ca sa te gandesti la asa ceva uita-te la bebelusi, admira lucrurile frumoase din jurul tau, creeaza-ti un scop pentru care sa nu renunti la viata pe care o ai >big grin

| laryssa14 a răspuns:

Daca nu mai ai nevoie de zile imi dai si mie macar 2 ani?laughing...
scuze am glumit...
sa nu mori!:*

| funkygirl a răspuns:

Satzi spun ceva. U nu meritzi asta pentru un frair. E clar ca tipul nu are gusturi. uital(sunt baieti mult mai mijhto pe lumea asta.)

| anushka_9989 a răspuns:

Salut. pot sa-ti spun un lucru:nu fi prostuta, caci nimeni, sa stii, nimeni nu merita nici macar o lacrima de a ta. daca vei avea scopul de a demonsra tuturor ca ai un caracter tare, inseamna ca vei face-o. dar la asa prostii pe care le-ai scris mai sus nici nu te gindi, caci Dumnezeu o viata ti-a dat, si de aceea trebuie s-o traiesti din plin, dar baiatul ala sa stii ca nu te merita deloc.inseamna ca dragostea ta este inainte ea te cauta si crede-ma ca te va gasi gind va considera ca nu mai poate exista fara tine. dar tie it doresc sa ai mereu zimbetul pe fata si nu uita ca viata este foarte frumoasa

| Psycho a răspuns:

"Niciodata nu accepta sfatul cuiva care nu a avut problemele tale." [Sidney J. Harris]
am trecut si eu prin asta...iti trimit acum un mesaj...

| nico_3624 a răspuns:

Nu cred ca sunt cele mai bune ganduri pe care le ai tu, ale cu" luatul zilelor". Sunt solutii mult mai bune decat asta, sau e ultimul baiat din lume? Hmmmm. Ce tampenie e sa te sinucizi. D-zeu ti-a dat zile sa le traiesti cat mai bine iar tu ce faci? Le dai necuratului?

| Muffins a răspuns:

Imi pare foarte rau de tine dar pot sa-ti spun un lucru: unii ar da orice ca sa traiasca.gandestete la cei cu cancer sau alte boli care te pot ucide.In ceea ce priveste iubitul sunt de parere ca daca astepti va veni baiatul potrivit pentru tine! incearca sa te descarci ascultand muzica

| naviDIabLO a răspuns:

Daca nu te sinucizi nu rezolvi nimic sincer

| pupicel1 a răspuns:

Desi mi-e fff rusine sa zic asta dar nah si eu am avut moment de ratacire exact ca tine, eram gata gata de. mi-e cumva sa spun dar m-am oprit in ult clipa slava domnului! amintindu-mi de pers care ma iubesc, desi sunt putine dar nu asta conteaza, mi-am dat seama ca nu merita sa faci chestia asta pentru un baiat care nu te merita si cum zicea cineva pe aici... unii cer si numai o sg zi in plus de la D-zeu si altii isi scurteaza viata pentru ca sunt lasi ca sa infrunte problemele! nu meritaoh go on viata e frumoasa merita traita cum e ea cu bune cu rele, trebuie sa te regasesti si sa o scoti la inaintare pe acea fata puternica si dornica sa-si traiasca viata asa cum viseaza.iti doresc succeswinking