| Hitman4iQ a întrebat:

Buna la toti,,,ertatima de intrebare stupida, dar: puteti sa ma ajutati ca nu vreau sa merg la medici,,, intrebarea este astfel: ce as putea face astfel ca sa termin mai repede caci fata cde repede, seara trecuta am stat 3 ore cu prietena in pat, si nu puteam termina:d imi era jale de ea,, caci nu stia ce sa mai faca sa termin.help plizz

10 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Sa gasesti pe una care sa te excite pe bune si sa stie cum sa te atinga, daca sta ca o placinta flescaita cred si eu ca nu mai termini nici la anul.

| NYK4u a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Buna asta! Placinta flescaita, moor laughing)

| darrio2007 a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Buna asta, frate!

| NYK4u a răspuns:

Pune-o la treaba.Trebuie sa gasesti pozitia care iti da satisfactie maxima.Si nu consuma alcool inainte de actul sexual.

| Pissicuta a răspuns:

Nu prea ai ce face decat sa te excite ea foarte rau si iti vei da drumu repede spune-i sa iti indeplineasca o fantezie ceva foarte excitant

| Iulian_Boicu_1990 a răspuns:

Sa inveti limba romana? Sunt sigur ca o sa agati si o tipa "buna" care o sa reuseasca sa te excite daca nu ai vorbi ca Romeo Fantastik laughing. Succces!

| Hitman4iQ explică (pentru Iulian_Boicu_1990):

Bai huisosule...eu serios am intrebat da nu am zis expunetiva parerile,,, poti tu sa vorbesti frumos,, cine stie cu ce te vei alege,, netodule

| teetrrerretre a răspuns (pentru Iulian_Boicu_1990):

The new generation. Copii facuti in eprubeta laughing. Don't you just fking love them laughing?

| darrio2007 a răspuns (pentru Hitman4iQ):

Si eu as fi vrut sa iti spun de gramatica dar abia imi pot stapani rasul.

| Vlădău_Radu_1991 a răspuns:

Du`te naibii pe la scoala si invata sa scrii corect.