anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna la toti wave.

Nu stiu ce sa fac.Imi place de un baiat care e timid si ma place si el. Dar prietena mea tot il intreba daca nu vrea sa fie cu mine. Si el i-a zis ca asta imi spune doar mie.
Acuma seara l-am sunat si l-am intrebat ce face.Infine,am vorbit. Mi-am facut curaj si l-am intrebat ca el de aia nu vrea sa fie cu mine, ca nu vrea, nu simte? Si el mi-a spus ca nu, doar ca e timid si nu stie cum sa imi spuna.Atunci l-am intrebat ca daca i-as propune eu...ar spune Nu?straight face Dar el mi-a spus ca nu ar spune Nu.Si i-am spus ca il sun maine...

E bine daca l-as intreba eu? Si voi ce credeti, ca el vrea sa fie cu mine?

Funda.Multumesc happy

Răspuns Câştigător
| Alleee18 a răspuns:

Da.clar vrea sa fie cu tine.iti sugerez insa sa nu fii "seaca" daca mi permitiblushing...atunci cand vb cu el.maine ar trebui sa i spui. dar i al usor daca e timid.eu nu cred in ideea ca baiatul trebuie sa"ceara "fata.nu,daca il iubesc ii spun, caci baietii sunt mai orgoliosi.suna l si intreaba l ce face. spune i ca te ai gandit mult la ce ati vb si luand in considerare raspunsul lui la intrebare ti ar placea, daca ar fi si el de acord, sa fiti impreuna/incepeti o relatie. o sa vezi ca va fi bine.succes mult. sper sa iasa bine si sa fiti fericiti. funda?

6 răspunsuri:
| L0vely a răspuns:

Buna! Scumpo...suntem in sec 21! sunt multe fete care cer prietenia unui baiat. Cred ca el vrea sa fie cu tine dar timiditatea lui este exagerata! Mai bine l ai intreba tu, dar intr un mod elegant sau batand un apropo. uite te la expresia fetei lui, la gesturi si daca ti se pare ca vrea, este fericit, saruta l. Dacaa va accepta sarutul, cred ca sunteti impreuna!hee heelove struck(dar ai grija sa nu pari disperata) succes!; X

| Inoue a răspuns:

In cazul prietenului tău...probabil e necesar să faci tu primul pas.Sunt si astfel de relatii in care fata intreabă. Eu te sfatuiesc sa il intrebi daca vrea sa fie cu tine, sau nu vei fi cu el niciodată. Dacă el este timid nu te v-a intreba chiar dacă te iubeste enorm.Deci...intreabă-l tu! Mult succes! Sper ca ti-a fost de ajutor.

| sweet_1526 a răspuns:

Pai dupa discutia pe care ati avut-o at fii subanteles ca "va placeti"- "doriti amandoi sa fiti impreuna"- "si o veti face" nu cred ca mai este nevoie de "marea intreabare" pentru a va oficializa relatia.
dar daca vrei sa i-o pui o poti facehappyhappy
Succes!
Sarcatori fericite!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai presupun ca da, ar vrea sa fie cu tine... din ce ai zis u... dar dc sa-l suni cand poti sta, fi langa el cand ii propui?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru raspunsuri.Sarbatori fericite!happy

| deeadany44 a răspuns:

Intreaba-l. nu-i problema! nu fii timida. dar. intr-adevar, depinde ce personalitate ai... big grin funda?