| StaRmAgiC a întrebat:

Buna la toti:*
Poate cineva sa ma lamureasca.Stiti poate voi aveti mai multa experienta in relatii.Eu nu prea am.Sunt clasa a 12-a si am 19 ani.
Am stat cu un baiat care imi este coleg de clasa.Am incercat sa ma mai impac cu el dar n-a mai vrut.Au trecut 11 lunii de ultima oara de cand am fost impreuna si de atunci eu n-am mai avut prieten.nici eu, nici fostul.
Inainte ne intelegeam mult mai bine, pana am incetat sa il mai caut.
Iar de cand sunt indiferenta cu el. el este mult mai indiferent cu mine.
Cand ne vedem, fiindca avem aceeasi prieteni comuni, mai stam de vorba doar ne leaga muzica pe care o ascultam la fel si gesturile.Insa cand ramanem singuri decat noi 2, fugim repede unul de altul.Adica nici eu si nici el nu rezistam sa stam decat noi 2 singuri.Eu inca il mai plac si sunt sigura ca vreau sa-l uit. El i-a marturisit colegei ca inca mai tine la mine dar nu mai vrea sa se impace cu mine."doar pentru faptul ca as fii copilaroasa si geloasa". Azi dupa atata indiferenta, i-am dat mesaj si imi raspundea sec si parca nu ii pasa. M-a durut sa vad ca inainte eram asa uniti si azi suntem ca 2 straini care abia se cunosc.
Ce ma sfatuiti sa fac?:-(

Răspuns Câştigător
| kaya a răspuns:

Nu merita sa mai faci nimic daca nu mai vrea asta este, esti tanara si ai toata viata inainte, mai bine ti-ai indrepta privirea spre alt baiat si sa il uiti caci din cate spui nu mai vrea si daca el asa a hotarat respecta-i dorinta. Pune-l la incercare, fa-ti alt prieten si ai sa vezi daca da semne sau nu de iubire.Numai bine si nu uita viata merge inainte.

6 răspunsuri:
| doina_2123 a răspuns:

El daca te iubea de mult facea primul pas, dar poate ca el tine la tine dar totodata tu il enervezi cu gelozia ta, daca esti geloasa, Ar trebui sa-l uiti. Eu asa as face.

| Lorelai a răspuns:

Trebui sa treci peste... Lui chiar nu ii mai pasa de tine, crede-ma. Daca ii pasa, facea primul pas si va impacati! Nu are rost sa te tot gandesti la el, cand poti avea alt baiat mai bun si care chiar sa te ubeasca si sa ii pese de tine. Ce a fost, a fost. Uneori trebuie sa lasam trecutul in urma pentru fericirea noastra. Nu iti aduce nimic bun asa ca fii puternica si mergi mai departe fara sa te mai gandesti atat de mult la el...

| marla a răspuns:

Ar trebui intr-un mod mai ingenios sa arati ca te-ai schimabt cumva, adica nu mai esti asa cum erai "copilaroasa si geloasa". Si cand vb cu el, selecteaza-ti gandurile ca sa para catusi de putin schimbarea asta mai veritabila. Si daca el fuge de tine cand stati numai voi 2, atunci arata tu mai multa impulsivitate. tu nu fugi, ba deschide teme noi de convorbire. lasa-l pe ganduri. Si la urmei daca nu va merge cu aluziile, zii direct ce te framanta. ca ar fi mult mai bine sa fiti impreuna si ca cu ajutorul lui te vei schimba si tu si veti trece prin viata impreuna si fericiti si ve-ti trai pana la adanci batraneti. bla bla bla

sper ca totul va fi okay, bafta =)

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Vezi-ti de carte si de bac, vei fi mult mai castigata! Apoi, ai destul timp si de astea! Are rost sa te consumi pe copilarii care va fac rau la amandoi?!
Mai tarziu ai sa razi de fazele astea!
Success!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un baiat care iubeste nu este oprit de copilaria si de gelozia partenerei. Iar daca asta este o problema v-a incerca sa o invete, sa ii explice, sa ii arate ce este bine si ce in in viata de cuplu.
Daca era unul care tinea la tine era constient ca gelozia ta de fapt este iubire.
Bine ai facut ca ai trimis mesajul, ai aprins o scanteie, ti-ai facut vazuta intentia.
Iar daca mai ramai singur cu el, incearca sa il ai, nu sa il respingi, ca poate are acelasi orgoliu ca si tine.
Daca in timp scurt el nu iti da nici un semn, sa nu ii mai trimiti nici un mesaj. Nu are rost. Te vei injosi si nu merita!

| sbk a răspuns:

Incearca sa il uiti, arata-i ca nu esti interasata de el, mai e putin si termini liceul, o sa vezi ca la facultate lucrurile se schimba(trust me)