| Anusca94 a întrebat:

Buna la toți, prietenul meu vrea relații sexuale, eu nu doresc, cum să-i zic mai moale că nu vreau dar să nu se supere și să nu ne despărțim. Urgent răspundeți

22 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce stai intr o relatie daca nu oferi sex? lasa-l, esti culmea vrei un catel langa tine

| Anusca94 explică (pentru RAY):

Nu ofer sex deoarece nu sunt gata pentru asta

| B3HappyN0Worry a răspuns (pentru RAY):

Serios? Inca de la varsta adolescentei, incepem sa avem mai multe relatii care, multe nu dureaza, ar trebui sa faca sex cu fiecare iubit pe care il are? Tu gandesti macar ce spui? Pentru asa ceva e nevoie de multa iubire si mai ales incredere in persoana aceea. Si in plus, ce face rau daca asteapta baiatul potrivit? Poate pur si simplu simte ca nu e el cel potrivit si vrea sa mai astepte. Daca el sta cu ea doar pentru satisfacerile lui, poate sa plece. happy Mai sunt multi baieti care cauta relatii serioase si sunt predispusi sa astepte pana partenera lor e pregatita de pasul asta. Si daca chiar ar iubi-o, i-ar pasa mai mult de cum se simte ea, nu de placerile lui. happy Asta a fost parerea mea, si nu m-am putut abtine sa nu comentez. Conceptia ta e TOTAL GRESITA si deloc gandita.

| RAY a răspuns (pentru B3HappyN0Worry):

De unde stii ce varsta are?

| RAY a răspuns (pentru Anusca94):

Ce varsta ai? daca nu vrei sa oferi sex nu intra intr o relatie,baieti sunt fiinte sexuale, noi vorbim cu voi, suntem langa voi, ne pierdem timpul cu voi si pentru sex, nu oferi sex nu sta in relatii

Din moment ce, din intrebarea ei rezulta ca e virgina, nu trebuie sa stiu ce varsta are ca sa pot spune ca cel cu care iti pierzi virginitatea trebuie sa fie al naibii de special ca sa-l alegi pe el. Si cum, majoritatea baietilor sunt porci (subliniez ca am spus MAJORITATEA, nu i-am bagat pe toti in aceeasi oala si nici nu voi face asta vreodata), noua fetelor, ne e greu sa prindem atata incredere intr-un baiat la faza asta, mai ales ca virgina. Totusi, primul act te marcheaza daca ramane ca o amintire total neplacuta urmata poate de o despartire dureroasa doar din cauza unui profitor si dobitoc. Sunt totusi si multe fete care isi doresc ca primul cu care fac asta, sa fie si ultimul. happy Si nu vor sa treaca prin mai multe p*li pana ajung la cel cu care-si vor petrece restul vietii. Scuza-mi vocabularul, dar nu totul se invarte in jurul sexului, asta e doar un bonus al relatiei. Ceea ce e important, este rezolvarea problemelor, luarea deciziilor corecte, intelegerea. Nici de cum sexul. happy Si cu asta am spus tot.

Zilele trecute o virgina avea 22 de ani,asta nu era o dovada clara,suntem porci ca suntem fiinte sexuale minunat, omule in viata cu toti profitam uni de alti, numai te da tu sfanta, vrei sa isi spun adevarul? voi vreti catelusi de care sa va bateti joc pana va gasiti masculul alfa, restul sunt povesti feminime

Nu-ti permiti sa vorbesti asa la adresa mea din moment ce nu-mi stii nici macar numele.

Cum ti am vorbit? nici macar nu vorbeam despre tine,noi vorbeam asa ca nu avem ce face, eu asa credeam, vad ca tu crezi ca eu vorbeam despre tine, eu nu cred in sinceritate, iubire feminima ca alti fraieri cred asta e treaba lor

| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i ca nu esti pregatita sa ai sex si copilasi, la varsta asta atat de mica!
Nu trebuie sa regreti daca te paraseste, ca din asta gasesti pe toate drumurile, insemnand ca sta cu tine doar sa capete sex, nu pentru ca te-ar iubii.
Un barbat care te iubeste cu adevarat, nu iti impune si nu-ti cere nimic, pana nu vede ca esti gata sa-i oferi tu.

| Marbella188 a răspuns (pentru Violleta2022):

Daca faci sex, nu înseamnă că faci și copii.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Marbella188):

Daca nu te protejezi cand faci sex...chiar asa se fac copii, prin sex!

| Marbella188 a răspuns (pentru Violleta2022):

Pai da, Dar ea a zis că "partenerul ei vrea relații sexuale" nu a spus mai mute. Și dacă el nu se termină și are multa grija chiar și fără protecție+metoda calendarului nu ramai gravida. Dar într-adevăr, NU ARE ROST sa riscăm când există atat de multe mijloace de protecție.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Marbella188):

Chiar si cu metoda calendarului poti ramane insarcinata, uneori avand dereglari minore, care iti avanseaza sau devanseaza ovulatia.
Dar, daca nu vrei sa risti, te sfatuiesc sa folosesti protectie, tot timpul!
In plus, protectia este buna si pentru bolile cu transmitere sexuala, mai ales cand ai un prieten tanar, care mai calca si pe alaturi, chiar daca nu-ti va spune niciodata ca te-a inselat, avand oportunitati enorme, mai ales ca iese cu baietii la o bere si apare vreo pitzi care-i face ochi dulci.

| mihai69 a răspuns:

Și dacă se desparte, ce? Ar însemna doar că te vrea numai pentru sex - ceea ce nu cred că îți dorești; așadar, tot „răul" spre bine!
Îi spui clar și ferm: deocamdată NU! dacă pricepe, bine. Dacă nu - cu atât mai bine (vezi mai sus)!

| Dalmore a răspuns:

Daca se desparte de tine pentru ca nu faci sex, e un animal si nu te merita. E important ca prima data cand o faci, sa o faci cu o persoana careia ii pasa de tine, nu e egoista si intelege cat impact are primul act sexual asupra unei fete.

| RAY a răspuns (pentru Dalmore):

Pisicuto dar de ce stai cu o fata?

| Dalmore a răspuns (pentru RAY):

Mai, e vorba de primul act aici, ca daca nu era virgina nu cred ca isi punea problema asta. Prima data te marcheaza daca nu e cu cine trebuie, daca tipul e egoist si n-are grija de tine.

| RAY a răspuns (pentru Dalmore):

Deci pisicuto,un baiat sta cu o fata mult timp,e catelusul ei,i asculta tot ce spune,iar cand e vorba de sex e porc,baiatul e o fiinta sexuala,e la pubertate are o imensa dorinta sexuala, daca voua va place sa va bateti joc de noi sau sa ne bagati in zona prieteniei va inteleg,fraieri care cred in voi sunt,se gasesc destui,nu e vorba de egoism, eu stau cu tine ca stim ca sexul e important da, ce tot ne ascundem atata ca nu e important, majoritatea se despart cand numai fac sex, desigur ca fata o sa faca sex cu un badboy dar acum are un catel in lesa

Răspuns utilizator avertizat
| Marbella188 a răspuns:

Îi spui frumos sa te mai aștepte, pentru că încă nu vrei sau nu ești pregătită. Daca el se va supăra și te va lăsa, nu ai de ce sa regreți iar daca te iubește, te va aștepta.

| Teooo12 a răspuns:

Daca el vrea numai sex de la tine, inseamna ca nu e potrivit pentru tine daca tu nu doresti sa faci asta.