| GogosikaInfuriata a întrebat:

Buna la toti! Spuneti-mi si mie o parere: vb cu un baiat de 23 de ani din alt oras (eu am 21) ne-am cunoscut pe un site el mi-a cerut id si de o luna tot vorbim. Ne sunam zilnic si vorbeam cate 2-3 ore povesteam verzi si uscate laughing + mesaje, iar de vreo 4 zile nu prea mai da niciun semn de viata. Am vb cu el alalteieri (m-a sunat el la insistentele mele prin mesaje, in care l-am intrebat de ce nu mai da niciun semn, l-am sunat nu raspundea, lucru care nu la facut niciodata de cand tot vorbim, si i-am zis ca daca are ceva sa-mi spuna sau nu mai vrea sa vb sa-mi spuna pentru ca nu vreau sa stresez ca nu e placut pentru niciunul din noi). Ma sunat apoi si mi-a zis ca are probleme, era cam nervos, spunea ca nimic nu mai merge in tara asta, apoi mi-a zis ca nu e ce cred eu ca chiar daca n-ar mai vrea sa fie nimic intre noi ca "iubiti" tot m-ar mai suna sa vada ce fac, dupa asta mi-a zis ca ma suna mai tarziu ca e in trafic si e aglomerat. Au trecut 2 zile nu mi-a dat nici mesaj nici bip nici tel nimic. Acum a intrat pe mess si a iesit dupa vreo 10 min, nici nu ma bagat in seama straight face Pana acum spunea ca vrea sa ma cunoasca pentru ca ii place caracterul meu, felul meu de-a fi (puteti vedea povestioara toata la celelalte intrebari ale mele), si ca sunt o persoana speciala pentru el... ce sa mai cred. Care sa fie cauza tacerii lui? As astepta sa-mi dea el vreun semn, ca el tot i-am trimis mesaje l-am tot sunat si nu a raspuns, nu deja ma simt prost ca insist, dar parca nu mai am rabdare crying Incep sa tin la baiatul asta, si pot spune ca greu tin la o persoana sad

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Servus!:*

| Rioko a răspuns:

Probabil ca ai inceput sa simti ceva pentru el ...Li se intampla deseori fetelor care nu cred ca se vor indragosti (de obicei cand nu se asteapta). Tot ce poti face e sa astepti pentru ca ar deveni enervant sa il tot suni. Si gandeste-te poate nu mai are credit.(nu ca asta l-ar salva si de faptul ca nu a vb cu tine pe mess) Poate ca nu te-a observat pe mess.

| nufar a răspuns:

Ia-ma pe mine
nu o sa te dezamagesc
[am glumit, mai in serios}
parerea sunt 2 variante, are alta persoana care se intalneste cu ea sau incearca sa te protejeze de probleme care le are

| dydy22 a răspuns:

O fi gasit pe altcineva

| Alina_9354 a răspuns:

Eu cred ca a gasit pe altcineva sau a realizat ca nu puteti fi impreuna din cauza distantei! Nu mai fi insistenta ca poate se enerveaza si nu mai ramanesti nici prieteni!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu in locul tau as vorbi in continuare cu el cine stie poate o sa fie ceva frumos nu ai cum sa stii pana nu incerci si mie mi s-a intamplat la fel si mi-a mers bine

| Crisu_8081 a răspuns:

Sunt doua posibilitati: 1) are probleme si nu vrea sa te amestece/nu are starea necesara pentru a vorbi cu tine. 2) poate ca nu isi doreste o relatie cu tine tocmai din cauza distantei (sa fim seriosi...cati oameni acorda o sansa unei relatii la distanta? -eu, una, cred in asa ceva pentru ca am una de 8 luni de zile, insa ceilalti sunt foarte sceptici... iar uneori se poate intampla sa fie sceptic si unul din cei doi care ar putea incepe o asemenea relatie) O perioada, cred ca ar fi mai bine sa nu insisti. Da-i decat un mesaj pe zi ca sa stie ca te gandesti la el si asteapta un raspuns de la el.