Si eu am aceeasi situatie si prima data am incercat sa il ignor crede-ma ca nu merge ci te face sa suferi si mai tare apoi am incercatsal fac gelos ca sa vad ce parere are tot la fel na mers dar cred ca pana la urma cea mai buna solutie este sai explici ca il iubesti si vezi ce parere are si el eu insa nu am avut inca curajul sa-i spun oricum sper ca si el te place multa bafta:8 aaa si prietena ceea daca ii permite asa ceva inseamna ca nu iti e cu adevarat prietena
Parerea mea e ca ea nu e ceea c crezi! o prietena adevarata niciodata nu-ti va face asa ceva! incearca sa te indepartezi incet de ea!
cat despre "atunci cand ei sunt impreuna", incearca ca atunci sa ai cat mai multa dispozitzie de a vb d a rade, arata-le ca p tine nu te intereseaza ca ai s distreaza acolo intr-un coltzishor ca nu te afecteza cu nimic ci din contra te bucura vazand cat de jalnici sunt!
Din cate vad pritena ta stie ca tu tii la el si cu toate astea nu face nimic.cred ca ar fi bine sa vorbesti cu ea sa i spui ce simnti ce se intampla si ce nu ti convine.in legatura cu fostul iubit incearca sa fii indiferenta pentru ca asta ii doare ce l mai mult pe baieti.Incearca sa nu i arati ca suferi dupa el ca nu mai poti de doru lui si asa va fi mai bine si pentru tine.ai grija de tine:*
Pai daca chiar iti este prietena nu iti face asta . Incearca sa vorbesti cu ea