| anonim197 a întrebat:

Buna la toti
Va rog din suflet sa nu radeti de mine dar sunt la inceput...
Iubitul meu ma intreaba mereu dupa ce o facem, daca mi-am dat drumul...eu nu stiu ce sa ii raspund.ce senzatie simti? Cum imi dau seama va mi-am dat drumul?

Răspuns Câştigător
| TheCuriousMonkey a răspuns:

Sigur nu ai avut orgasm, e imposibil să nu îţi dai seama, ai să vezi. happy

6 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Daca nu stii, inseamna ca NU ai avut orgasm pana acum.
Nimeni nu iti poate explica orgasmul.
Masturbeaza-te pana ajungi la orgasm si o sa vezi exact ce senzatie simti si cum iti dai seama happy

Răspuns utilizator avertizat
| Xpressurself a răspuns:

E clar ca vrea sa te satisfaca si este interesat daca tu te simti bine. spune-i ca te simti bine si ca esti multumita daca consideri ca este asa.
orgasmul femeii nu implica contractii vaginale urmate de eliminare de lichid asa cum se manifesta la baieti (ejaculare) in mod normal. se poate manifesta prin niste trairi profunde si foarte puternice. de fapt asa este normal si la baieti si la fete. orgasmul cu descarcare nu este necesar nici in cazul baietilor si nici a fetelor. este necesar doar la baieti cand doresc sa faca un copil livrand astfel eperma in vagin. altfel nu. nu este mai importanta trairea oare?
de ex, prima data cand am intrebat o fata cum este cand are orgasm mi-a spus ca simte o stare foarte puternica de fericire si placere in tot corpul, mai ales in zona pieptului.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Clar nu ai avut niciun orgasm... altfel nu mai puneai intrebarea asta

| fanta24 a răspuns:

Cand ai orgasm, e ca si cum ai face pe tine. Mult mai placut. In plus, e mult lichid

| anonim197 explică:

Va multumesc tuturor