anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna la toti! Va rog foarte mult sa-mi cititi intrebarea pentru ca nu mai stiu ce sa fac!

Sunt cu un baiat si am o relatie la distanta cu el, intalnindu-l pe net.Noi ne despartiseram, dar ne-am intalnit acum cateva zile si ne-am apropiat iar.Probelma e urmatoarea : l-am mintit in legatura cu numele meu de familiesad.Si imi e teama sa-i zic adevarul pentru ca nu vreau sa se supere pe mine, apoi sa nu mai vorbeasca cu mine. L-am mintit pentru ca nu pot avea incredere chiar in oricine de pe net, insa el mi-a castigat increderea.Si in seara asta as vrea sa ii zic adevarul, dar chiar imi este teama.Cum sa ii spun asta in asa fel incat sa nu se supere pe mine? M-am saturat sa il mint intruna.Va rog, ajutor!crying(

3 răspunsuri:
| Alexandrae a răspuns:

Parerea mea este ca ar fi bine sa o lasi balta cu astfel de relatii, o zic pentru. binele tau, cum ai zis si tu nu poti avea incredere in oricine.si cu atat mai putin intr-o persoana pe care o cunosti doar de pe net.si el ar fi putut sa te minta cu multe si tu sa nu stii,.eu am fost mintita si asa pe fata. crezi ca este greu pe internet ( sunt baieti care pe net au 10 iubite si le pacaleste pentru ca le merge ).mai bine sa-ti gasesti un prieten din viata reala, nici o dragoste nu este adevarata atata timp cat se desfasoara pe net! succe

| doc69 a răspuns:

Incepe discutia spunand ce simti pentru el si sa iti confirme ce simte pentru tine. spune-i ca vrei sa treci intr-o noua etapa mult mai apropiata. spune-i ca la inceput nu te gandeai ca din nean tul celui de-al saptelea continent care este internetul printe multimi de sonati o sa dai de el.si ca... vrei sa iti stie numele adevarat pentru ca iti doresti mai mmult.asta nu mai este minciuna ci purul adevar.si ca nu ai multe metode de aprare impotriva tuturor sonatilor si asta e tot. daca te iubeste va intelege. daca reactioneaza nasol inseamna ca nu te merita.pe bune...stai langa un pom pentru ca asa ti-e bine si simti nu din alte motive.si.poate sa te cheme si praf de stele azi si Abur maine important este ca esti tot tu. unica, neasemuita.ce spui? pup si succes

| tbc a răspuns:

Apasa CTRL+W si toate problemele legate de relatile online se rezolva