| GogosikaInfuriata a întrebat:

Buna la toti!

Va tot povesteam eu de un baiat in zodia fecioarei cu care am tot tinut legatura prin intermediu internetului, si de fazele ca de fiecare data imi spunea "pui" "iubi" sau "dragostea mea" si ca vroia o relatie cu mine si imi spunea ca el e vorbaret si pupacios si ca o sa-mi arate cand o sa ne intalnim laughing si parea foarte deschis la telefon, si pe mess nu se ferea sa vorbeasca cu mine la orice il intrebam big grin faza e ca ieri ne-am intalnit pentru prima oara, am facut cunostiinta si oficial dupa 4 luni de "virtual" ne-am sarutat dar pe obraz, nu ne-am tinut de mana sau ceva de genul...si pot spune ca nu mi-a placut de el la comportament big grin adica a fost f distant, rece, abia se uita la mine, cand am fost la o terasa la un suc se uita la toate persoanele care treceau, sau la masini, analiza orice mai putin pe mine, asa mi s-a parut, era aerian laughing cand mergeam undeva avea tendinta de a merge inaintea mea, nu cu mult dar oricum, daca nu ma tineam de el mergea si singur nu cred ca era problema pentru el big grin nu stiu ce sa zic mi s-a parut f. schimbat, nicidecum pupaciosul si vorbaretul de care se tot "lauda" pe mess; si la telefon fiind tot asa vorbaret glumet etc. Acum din contra eu incercam sa glumesc cu el, si parca era pe alta planeta saracul, nu tinea la gluma straight face se uita asa pierdut.

Ziceam in celalalte intrebari ca e zodia fecioarei, nascut pe 4 Septembrie, am mai vb cu un baiat nascut in aceeasi zi cu el si nah cat de cat cunoscand "specia" lui, mi-a zis ca era sigur ca asa o sa se intample laughing ca poate fi timid si rusinos, dar ca e putin cam ciudata aceasta schimare brusca de atitudine.

La final (am stat 2 ore jumate) ma adus acasa ca tot venise cu masina ne-am pupat iarasi pe obraz de noapte buna si peste vreo 2 ore a intrat pe mess, mi-a pus smiley ala pupacios ca de fiecare data, dar mi s-a parut f sec, adica nu mai ca inainte sa ma cunoasca sa-mi spuna "cf puiu meu?" etc etc acum doar un sec "cf"...na vorbit nimic despre cum ne-am petrecut seara, cum i-am parut, daca i-a placut nimic straight face si aaaa mi-a zis si el faptul ca e mai timid, dar mie mi s-a parut ca a fost chiar rece si napasator, era oarecum mai mult interesat de oras, cladiri, constructii, oamenii care treceau. Care ati avut de-a face la o prima intalnire cu astfel de barbati, cum v-a mers? laughing Includem si zodia big grin Fara rautati ca eu chiar sunt intr-o dilema tongue Multam

Răspuns Câştigător
| unnimeni a răspuns:

Sunt total impotriva tuturor raspunsurilor de pana acum.
Dragoste se poate si in spatele monitorului.
Sti care poate fi explicatia pentru care a fost distant? Emotia.
Nu e tot una ca te intalnesti cu cineva dupa o saptamana sau doua si poate in prealabil l-ai mai vazut, cu faptul ca acumulezi sentimente timp de 4 luni... Am patit si eu, sa ajung sa ma intalnesc cu persoana iubita iar ea sa nu ma sarute din propria initiativa decat de 2-3 ori. Dar cand o sarutam eu se vedea ca ii placea ca er fericita.
Iar eu la despartire nici macar te iubesc nu i-am zis.
Sunt lucruri care nu pot fi explicat decat daca le traiesti, simti...

10 răspunsuri:
| shtephie a răspuns:

E tampit ala cu care ai iesit laughing No problem ...sa nu fii dezamagita...vei intalnii altul de 10000 de ori mai bun decat asta happy
Te pup:*

| Cryssy a răspuns:

Pai. Tinand cont de faptul ca v-ati vazut doar o data poate a avut o zi mai proasta, s-o fi certat cu cineva, o fi fost nervos, agitat... Mai asteapta si tu sa vezi ce o sa se intample in continuare.

| GogosikaInfuriata explică:

In primul rand va multumesc pentru raspunsuri, mai astept si alte pareri daca va face placere happy dar tin sa va zic ca inainte sa ne vedem era f f "apropiat" de mine, si f f deschis, imi spunea lucuri cum ca el ii vorbaret si pupacios si ca o sa vad si eu lucrul asta ( citez "las ca vezi.toata te pup nimic nu las" big grin ) Cand l-am intrebat "pai din prima asa, pe mai tarziu ce ramane?" a zis "tot tot din prima straight face iar cand ne-am intalnit, am zambit amandoi am dat mana si am facut cunostiinta si oficial si :* pe obraz, iar cat ne-am plimbat nu ne-am tinut de mana, nimic straight face Mi s-a parut f rece si parca neinteresat. Eu cred ca si-a format o imagine mult mi buna despre mine pe net si a fost mai dezamagit de realitate sad Cred zic si eu big grin

| Foxy_3377 a răspuns:

Buna.
De pe mess si la telefon nu poti sa iti dai seama ce fel de persoana e
Nu stii cine se afla in spatele ecranului tongue
Sfatul meu : numai pune suflet pentru cei de pe internet sau pentru cei cu care vorbesti tu la telefon
Oamenii sunt inselatori si unii sunt foarte fake.
Asa ca...
Bafta >:d

| Miruna_7873 a răspuns:

Hei :*.
Si eu sunt cu un baiat in zodia fecioarei.Mentionez ca eu sunt aceeasi zodie.
La inceput amandoi am fost timizi.Pe net tot discutam despre orice dar cand ne intalneam... pauza.laughing
Daca tii la el mai iesi cu el si o sa vezi ca-si da drumul laughing.
Bafta >big grin

| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے a răspuns:

Asa am patit si eu. numa ca ma tinea de mana atata tot, abia zice ceva dar pe mess la tel era deschis vorbea imi zicea fix ca la tine sa poate o sa se intimideze si o sa ii fie rusine, cand vb cu mine se uita in gol... adica nu la mine. si mna, abia zicea cateva cuvinte, si pe mess : ceau cf nici un pupic straight face( mentionez ca na la intl. ne-am pupat pe gura doar atat). si mi se parea ciudat si ne-am despartit... si dupa ce i-am zis ca ne despartim era asa rece, nepasator ca la intalnire, deci nu cred ca tine la tinewinking

| DeliciOaSaTaa a răspuns:

In primul rand cand vrei sa ex ceva nu mai scrie asa mult si in al 2oilea nul crede fiindca baieti pot fi dfoarte inselatori si mincinosi

| `KiddO` a răspuns:

Mie mi se pare dragut un astfel de baiat...eu zic sa te mai intalnesti cu el :X m-am intalnit si eu odata cu un baiat si tot asa era timid da nebunu de la a 3'a intalnire si-a dat drumu laughing eu zic ca e dragut si te place dar ii e frica sa nu te piarda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ff ciudat, poate nu s-a simtit atras de tine, poate pe mess te'a vazut altfel, poate ii era rusine cu tine...nu,inca nu mi s-a intamplat asta si ar putea fi ciudat, intr'un mod cu adevarat ciudat dar, bafta in continuare, nu ar trebui sa te iei in vb cu toti tipii dupa mess...nu ai putea avea de unde sti ce fel de persoane sunt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rocaritza asa zici u dar si fetele la fel sunt mincinoase si inselatoare asta e viata ce sa faci