Buna! Pai o sa incerc sa iti explic, dar sa stii ca asa vad eu: A face sex inseamna doar un contact a 2 persoane, aceste persoane pot pune suflet sau nu. Nu ee inteeresant sa faci sex pentru mine eee o prostie ca fata te simti ca o curva de care un barbat se foloseste. ATAT. nimic mai mult
Dar dragoste faci doar cu persoana iubita pui sentimente ai emoti fiecare atingere ee mai speciala, dragoaste poti face doar cu persoana iubita!
Poate o sa le faci pe amndoua(sex si dragoste) canva si vei vedea diferenta! Parerea mea
Deci,sa-ti explic parerea mea. A face sex cu cineva inseamna a`ti dezvolta placerea trupeasca Sex poti sa faci cu oricine. "Gata, te-a dezvirginizat, bye bye! " Insa dragostea este ceva mult mai intens care se bazeaza pe sentimente.Adica scopul partenerului nu este de a te dezvirginiza.Este de a oferi placere si satisfactie celui de langa el Asta a fost parerea mea! Papa te pup
Sexul de la o anumita varsta incepe sa fie o nevoie...dar este superb sa faci acest lucru cu persoana iubita, daruiesti si primesti placere. Sex poti face cu oricine, cu dragostea e mai complicat .
linarkfts întreabă: