| mopella a întrebat:

Buna la toti. Vreau sa va cer parerea in aceasta mica istorie. Ma intilnesc cu un baiat de apropae doi ani. Nu tin la el, dar nu ma pot intelege de ce nu pot sa ma despart cu el. Ne-am certat si ne-am despartit de mii de ori la fel si inapoi ne-am impacat. El ma iubeste nespus de mult dar din pacate eu as zice ca il iubesc dar totusi sunt cu el. De ce asa eu simt? Cei cu mine? Deci nu ma pot intelege pe mine si ce simt pentru el. Astept parerile voastre. Merci pentru timpul acordat.

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cu alte cuvinte,esti magulita de faptul ca te iubeste si de-asta stai cu el? Te simti generoasa permitandu-i sa te iubeasca in timp ce tu nici macar nu tii la el? De ce nu poti sa-ti iei raspunderea unei discutii serioase, in care sa-i spui ceea ce ne scrii noua aici? Dragoste cu forta nu se poate, imi pare rau de bietul baiat care si-a prins inima intr-o dragoste imaginara.Lamureste situatia si nu-l mai amari, ori il iubesti, ori nu. Pierzi ani din viata si nervi inutili continuind in felul asta.Pa,pa!

| mgtow a răspuns:

Atunci de ce stai cu el daca nu simti nimic iti da bani sau te satisface la pat? Hai fi mai sincera si spune-i bietului baiat ca nu ai sentimente fata de el ca sa isi gaseasca fericirea alaturi de o fata care il merita.

| Maaryyneelaa a răspuns:

Esti sigura ca tu nu-l iubesti? Poate ca faptul ca de cate ori v-ati certat, v-ati impacat mereu inseamna ca si tu ai anumite sentimente pentru el si inca nu le realizezi.Gandeste-te foarte bine, cum ar fi fara el, ca poate dupa ce il vei pierde vei realiza ca de fapt tu il iubeai.Asculta-ti inima si vei gasi raspunsul potrivit.Ai putea sa ii ceri o mica pauza in care sa te gandesti la toate astea, ca sa poti sa iti dai seama singura care sunt adevaratele tale sentimente si poate ca vei realiza ca tu chiar il iubesti pe acest baiat.Mult succes!

| adi123_2132 a răspuns:

Regula mea:fa ce-ti place pana la 30 de ani-dupa casatoreste-telaughing)nu ti-ai consumat 2 ani degeaba? daca nu tii la el rupeti relatia.mai sunt fete pentru el destule pe lumea astawinking

| Tady a răspuns:

Te ai obisnuit cu el si nu esti ninca pregatita sa o iei de la inceput intr-o alta relatie. dar fii foate atenta ca cu timpul o sa ti para rau ca nu ai facut pasul asta atunci cand trebuia.