Parerea mea, daca il iubesti accepta oferta cu revelionul. Bineinteles ca si parintii tai trebuie sa stie aceste lucruri. Ar trebui sa il cunoasca pe baiat inainte ca sa nu isi faca griji. Vorbeste cu el si spune- i sa va mai dati o sansa. Daca il iubesti spune-i asta si arata -i. Nu conteaza cine face primul pas intr-o relatie in care amandoi iubesc. Dar fii sigura ca el te iubeste. Vezi si cum se comporta cu celelalte fete. Cauta sa fii singura cu el si spune-i sa vorbiti despre voi. Cautati sa intelegeti ca ati gresit cand v-ati despartiti si spune-i ca ar fi pacat sa nu fiti impreuna pentru ca va potriviti.
Poi intreaba-l daca mai e valabila oferta cu revelionul ca u esti oarecum dispusa sa o accepti.si te duci de revelion la el, banuiesc ca nu veti fi doar voi si acolo va puteti distra impreuna iar la sfarsit o sa fiti mai impacati ca niciodata ...bafta,draga
Sa ii spui asa. draga iubire. m-am gandit mai bine si cred ca ar fi bine sa petrecem revelionul impreuna, mi-as dori foarte mult sa prind noul an in bratele tale.asta daca vrei si tu, si iti garantez daca esti fata desteapta si daca el mai tine la tine sigur se va intampla ceva si o sa va impacati., mult succes, sau ai putea sa ii ceri iertare, si daca se poate sa ii oferi o noapte de neuitat...mult succes:*:*:*:*
Zi ca te`ai gandit mai bine si ca vrei sa mergi cu el de revelion daca mai este valabila invitatia...impacate cu el.se vede ca va iubiti din cate spui!:*