Cred ca ar trebui sa fi cat mai naturala, sa fii tu, si ar trebui sa te bagi putin in seama pe langa el, dar fara sa exagerezi, ca sa te observe. Ar trebui apoi sa nu ii dai o foarter mare importanta, sa nu stai tot timpul langa el ca sa nu creada ca esti obsedata. Cu siguranta ca daca el simte ceva pentru tine, va face si el un pas spre tine, dar asta depinde si de ce simte el. Oricum, nu fii stresata! iti urez multa bafta, pupici! :*
Pana la vara poate gasesti si tu pe cineva si el poate ca e cu cineva acum sau va fi
mai e mult pana la vara
Nu te chinuii prea mult, fi naturala, daca te place, te place pentru ce esti, nu pentru cea ce ai vrea sa fi :p
Buna eu tot sunt din Moldova r. Drochia si vreau sa-ti spun ca noi baietii din Moldova adoram fetele care nu le place sa se rusineze ne plac fetele careti atrag atentia care iti pun diferite intrebari despre copilarie, eu as vrea sa-ti spun ca daca are syte sai scrii doar ca prietena si nu cumva sai scrii pe syte cal iubesti dar sai amintesi lui de tine sai povestesti ceai facut cu pretenii tai si cu dinsul la bunica ta sai mai amintesti clipele acelia frumoase iar la alta vara cind vei pleca in Moldova iar la bunica ta sa astepti momentul potrivit ca sa fiti numai voi doi sa incepi tu prima sa nu astepti sa-i spui intai ca are un zimbet frumos sau niste ochi frumosi tei gindi tu dupa zimbetul pe carel va face poti sail intrebi asa ai vrea sa fiu mereu cu tine sa fim amindoi impreuna?, prin aceasta intrebare va intelege pontu cel mai bine cind vei pleca la bunica ta sa te starui sa fii pe linga el sai distragi atentia, sa tii minte recunosterea de dragoste se face in realitate ca atunci sunt mai multe sanse ca el sa acepte daca va accepta poti sal sarunti la momentul dat pe obraz sau sal acuprinzi. Cred ca citind acest comentariu vei intelege ceva