| honey_1418 a întrebat:

la vara prietenul meu vrea sa merg la el acasa eu a 15 ani si el 18, am incredere in el dar pe deoparte nu.Cred ca se cam gandeste la prosti. E distanta de 6 ore sa ajung la el big grin Ce sa fac sa merg sau nu?

7 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Poate ar trebui să stabiliţi dinainte ce veţi face şi ce nu. E mult mai sigur aşa, plus că veţi şti amândoi la ce să vă aşteptaţi.

| PkAdi a răspuns:

Io zic sa nu mergi...macar daca era mai aproape asa, sunt sigur ca nu vrei sa te violeze departe de casastraight facesau vrei?

| evelynne a răspuns:

Daca ti-e frica de el sau altceva inseamna ca nu e prieten. Cand ai un iubit nu ti-e frica ca te violeaza sau face lucruri de care tu nu le vrei ...sau ma insel?

| Visecolorate a răspuns:

De cat timp sunteti impreuna?

| EyesSad17 a răspuns:

Bai daca tu spui ca se gandeste la prostioare si nu esti sigura incerca varianta sa stai acasa si daca tie frica ca te paraseste ca nu ai vrut sa stai cu el e clar ca nu te iubeste si nu iti respecta dorinta are 18 ani nu are vreo 16 ani ca sa nu te inteleaga si acum nu crezi ca e frumos sa iti ceara in primul rand la parinti
daca te simti ca nu pot sa stai la el nu sta daca iti vine si ai teama asta gandeste-te ca tu il cunosti cel mai bine si pana la urma toti baieti se gandesc la prosti
iti doresc tot binele din lume si uitete si la raspunsurile celalate sa vezi ce ti au raspuns ceilalti numai tu deciz

greece12
| greece12 a răspuns:

Sa vina el la tine.
Ce parere ar putea sa-si faca lumea despre o fata de 15 ani care calatoreste 6 ore ca sa mearga acasa la un baiat de 18?
S-ar putea spune ca ai cautat-o singura, indiferent ce se va intampla.
Te sfatuiesc sa nu te duci.

| honey_1418 explică:

Visecolorate suntem impreuna de 3 luni, si Ray am stabilit i-am zis ca nu fac nimic el a fost decord a zis a vrea sa ma vada si i-am spus sa vina el la mine... vrea sa vorbeasca si cu mama.Si m-am decis nu ma cu sa vina el daca vrea tongue.Multumesc >big grin