Ca sa fi cu cineva trebuie sa-l iubesti si apoi sa fi cu el ai grija ca o relatie nu e atat de roz si nu fi trista ca nu ai prieten sau nu esti indragostita crede-ma e mai bine
Ce scumpa esti! Nu trebuie sa ai un prieten doar pentru ca toate lumea are.Mai ales sa te saruti de la varsta asta. O sa ai un prieten atunci cand simti nevoia tu singura si atunci cand o sa intalnesti baiatul potrivit, la fel si despre sarutat...Lasa-i p ceilalti, pastreaza-ti tu inocenta!
@casiana: cred ca e un scump, nu scumpa
bai baiatule (cred), da-i inainte cu tupeu... daca ajungi sa saruti fata inainte sa o combini, atunci esti tare la varsta ta, cred ca merge sa-i ceri si prietenia ) ca sa fii sigur ca iti iese, cere si tu la vreo 5 in aceeasi zi... si una, doua acolo tot accepta
spor!
Pai fi atent ca numai acum iti zic si nu ma repet, ai un stil de viata monoton si esti prea vorbaret si nu lasi loc pentru mister ori esti mut si ele te considera un ciudat.Ar mai fi o gramada de chesti, te exprimi ca un taranoi sau te imbraci total diferit fata de actori din Twilight, daca esti urat e mai rau ca fetele vor si un print pe langa masina si cal
Daca esti cu capul pe umeri inseamna ca ai si rabdare asa ca asteapta, ar fi bine sa iti vezi de educatie...doar nu vrei sa faci sex la 15 ani
P. S. cei ce se regasesc aici sunt rugati sa ma voteze cu cate un stupid va multumesc
Poi te combini cu persoana pe care o iubesti, dar am o intrebare :tu esti timid?si nu este asa greu.sa-i ceri unei persoane sa fie cu tine ai si tu propiile tale idei.
Buna. Lasa ca o sa ai timp de iubite.Toata viata o ai inainte.Acum bucura-te de copilarie. Chiar daca lumea zice ca vai esti un ciudat ca nu ai avut prietena, nu te lua dupa ea, nu iti face o prietena ca zice lumea. ca stii cum se zice:gura lumii nu o astupa decat pamantul. te-am pupat. si ai grija ce faci:*
Nu trebuie sa ai neaparat o iubita doar pentru faptul ca au si ceilalti...
iar ca sa. ti faci una trebui sa fii natural, sa vb deschis cu ele, sa le faci complimente, sa te porti exemplar, nicidecum sa o saruti asa direct... te va crede nesimitit si cine stie te mai alegi si cu o palma... vorbeste cu ea, nu exagera insa ca sa fii penibil
si daca vezi k ea raspunde gesturilor tale atunci poti incerca sa fii cu ea, sau cine stie poate chiar ea te va baga in seama
stai linistit k nu. i timpul pierdut. fete sunt destule si cu siguranta una va fi si cu tine
bafta
Mei draguto daca toate fetele au prieten trebuie sa ai si tu? nu este o varsta potrivita pentru a avea ai timp destullllllll restul nu mai zic citeste si baga la caput ce a zis mai in jos casiana
Buna, nu trebuie sa ai pe cineva doar de dragul de a avea, cand ai sa intalnesti pe cineva care sa fie pentru tine, atunci ai sa vezi la fata locului cum sa procedezi. Ceao!
Mutubal întreabă: