anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

legat de intrebarea care am pus-o adineauri... fata leu se potriveste cu baiatul gemeni? fata leu se portriveste cu baiatul pesti? Cu care se potriveste mai bine?big grin Curiozitate. Funda! Scz. din nou categoria!

Răspuns Câştigător
| adryana_6040 a răspuns:

Leu si Pesti
Este putin probabil ca un Leu sa fie atras de un Peste.
Timid si delicat, Pestele ar avea de suferit intr-o astfel de relatie incompatibila.
Leu si Gemeni
Nativul Leu este atras de istetimea Geamanului, dar firea capricioasa si nestatornica a Geamanului il scoate din pepeni pe Leu.

O legatura Leu-Gemeni nu rezista prea mult

6 răspunsuri:
| Alexander123 a răspuns:

Se potriveste mai mult cu baiatul gemeni...

| Swallow a răspuns:

Salut. Mai bine se potriveste cu baiatul gemeni. foc+aer.Ai prins ideea?! raised eyebrows decit foc+ apa ~ nu prea suna bine, nu?! raised eyebrows Dar de aici inima ta alege, nu zodiile. love struck poti sa uiti de zodii cind te`ndragostesti love struck Bye` din nou :*
*

| Yaguar a răspuns:

Totul este clar cu cei care spun despre compatibilitatea zodiilor, Crezi ca daca acolo se zice ca totul ii bine asa si va fi ori daca spun ca este rau asa si va fi, nu are nici cea mai mica legatura daca nu crezi ea niste persoane fericite (Poti sa ei familii ), si ea un numar bun din cele fericite si un numar bun din cele care nu au o familie normala (Poti sa ei si alcooloci si pe cei care isi maltrateaza femeia si copii...). Sudiazale o sa vezi ce povesti mai sunt si aceste zodii.

| WedooMyJokes a răspuns:

Zodia mea este pestihappy si dupa parerea mea se potrivestetongue

| catthshshshs a răspuns:

Teoretic, nici leu cu cu gemeni nu se potriveste, si nici leu cu pesti
Insa! Nu te lua dupa zodii, nu e totul adevarat. Nu e bine sa iti faci un stereotip din astawinking

Întrebări similare