Eu cred ca e bine sa te combini cu el.Si e super daca il placi inseamna cA veti reusi sa formati o relatie. Oricum daca acum esti singura merita sa fii cu el. Vei avea parte de o relatie frumoasa+experienta.
Baffta
Zi ok(DA)ce ai de pierdut? distreaza-te,mai ai si tu cu cine sa te distrezi, sa faci respiratie buson la busonacum serios vb, tu il placi pun pariu ca si el te place deci...go for it girl!
fundita?
Buna BubbleShoot
Pai daca crezi ca baiatul respectiv este competent sa fie alaturi de tine si va intelegeti de ce nu? Merita o sansa! Daca nu risti nu castigi!
De ce sa nu te combini cu el daca il placi? ce s.ar putea intampla? in plus, daca prietenul tau te.a intrebat daca vrei sa te combini cu unul dintre amicii lui, inseamna ca el l.a pus sa te intrebe nu? deci nu ai nimic de pierdut.
Daca iti place de el, si lui de tine, merita sa incerci! Nu ai de pierdut nimic. Te pup!
Sti ce sa zice eu incepi incet sa te apropi de el daca il placi nu ai ce pierde si cu sigranta esti de treba si el te va place bafla.
Pai daca iti place de el accepta-i acelui baiat propunerea.nu ai nimic de pierdur
Daca il iubesti cu adevarat accepta propunerea nu se poate intampla nimic rau. Funda primesc pls?