| OmulDinTren1 a întrebat:

Bună lume. Am 14 ani si am o prietena, bff dacă pot spune, care pe 30 iulie face 14 ani. Am intrebat-o ce cadou ar vrea, și mi-a zis ceva la care nu ma asteptam. Mi-a spus ca de ziua ei, vrea sa facem sex noi doi. Ba, nu vreau sa pățim ceva, da parca i as indeplini o dorința. Ideea e:a zis ca nu vrea mare lucru, decât sa o bag și sa o scot de 4-5 ori, și sa ii fac un oral... ce spuneti? Cum o pot face sa se simtă bine?

20 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Te sfatuiesc sa ii cumperi un cadou obisnuit deoarece nici macar nu sunteti inca suficient dezvoltati din punct de vedere fizic pentru a face sex. Exista motive foarte clare pentru care viata sexuala ti-o incepi abia pe la 17-18 ani.

,, nu vrea mare lucru, decât sa o bag și sa o scot de 4-5 ori, și sa ii fac un oral'' Sa stii ca este mare lucru! Riscul de sarcina este un lucru chiar gigantic.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru dullcat):

Cand vor inceta tampeniile astea de intrebari?

| sammie a răspuns:

Ai 14 ani! Încetează!

| sammie a răspuns (pentru Marius22222222222):

Niciodată frate. Numai copii de 13 ani care nu știu legea.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru sammie):

Ba da e ceva iesit din comun.ba ramane vreo una gravida fara sa faca sex ba nu stiu ce

| sammie a răspuns (pentru Marius22222222222):

Eu mor de ras la ce intrebari de copii de 13 ani sunt aici laughing dmn fereste

Răspuns utilizator avertizat
| anonimg a răspuns:

Când un copil se crede destul de adult ca să încalce legea, atunci trebuie să și suporte consecințele legii tot ca un adult. Adică închisoarea la un loc cu adulții.
La 14 ani trebuia să fiți educați până acum. Cadoul cel mai bun este să vă faceți amândoi câte o carte de fiecare: "Minte, caracter și personalitate" de Ellen White.

| Sistemulxxl a răspuns:

''Cum o pot face sa se simtă bine?''
Pai sa mai iei un prieten care in timp ce tu o lingi in... ala sa i-a dea sus.

| Fatamuntilor a răspuns:

Mai bine fara! sunteti prea mici pentru asfel de activitati.
sunt riscuri, la care nu are rost sa va expuneti.

| Michele7 a răspuns:

Este o vârstă foarte fragedă pentru sex! Probabil la 14 ani apar multe curiozități, dar nu prea este bine să te apuci atât de devreme. Dacă faci așa ceva, mai poți să o privești doar ca o bună prietenă?

| RogerRon a răspuns:

Daca te decizi sa îi satisfaci cadoul, cumpara un prezervativ si bag-o de 4-5 ori sau de cate ori vrea in ea insa doar cu prezervativ sa nu ramana insarcinata. Poti sa cumperi mai multe prezervative inainte sa testezi acasa cum se pune un prezervativ inainte sa te intalnesti cu ea.

| dullcat a răspuns (pentru Marius22222222222):

Poate vor mai inceta cand educatia sexuala va fi obligatorie.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru dullcat):

Si matematica si altele sunt obligatorii.nu inseamna ca toti invata

| dullcat a răspuns (pentru sammie):

Tind sa cred ca siteul e preponderent pentru adolescenti.Adica si catgeoria cu acelasi nume are, mi se pare, cel mai mare numar de intrebari? Sigur ca adolescentii sunt mai curiosi si pun o groaza de intrebari, dar totusi...laughing

| dullcat a răspuns (pentru Marius22222222222):

90% invata, restul raman repetenti sau corigenti.Din cauza a 10% trebuie sa sufere restul, indiferent despre ce materie ar fi vorba? Nu cred.

| sammie a răspuns (pentru dullcat):

Nu e ok deloc ce întrebări pun. Mâine poimâine lasă fete gravide.

| ania a răspuns:

Ai fi mult mai fericit dacă ai refuza și dacă ai alege sa respecți planul Creatorului și sa faceți sex numai după căsătorie. Cine îți propune sex asa ușor e posibil sas mai fi făcut și cu alții, poate te alegi și cu ceva boli cu transmitere sexuaka, cu mâncărimi de care nu mai știi pe urma cum sa scapi.

| PufiPufulet69 a răspuns:

Pai ii bagi coceanu in teaca si dupa limba la fleasca