Te tine calda pana gaseste ceva prin Bucuresti.
Nu s-a despartit de aia.
Sincer si eu m-am gandit la asta. Dar acum a aparut asa-zis-a "Sis" a lui, de care e nedespartit.
Buna,
Povestea are o intrebare: desteapta pari, simpatica pari, de ce accepti tot rahatul asta de la el?
Doresti sa fie in oroce fel relatia ta cu el? Cere-o. Il vezi ca o da la nuante, spune-i pa, si cauta pe cineva mai apropiat cerintelor tale.
De oameni nesiguri de ei sau de propriile lor sentimente... cu astia nu ai ce sa faci. Ca iti vor pune eticheta "bandaj".
Sa te caute cand se vindeca de probleme. Daca intamplator, atunci, trenul tau asteapta pe peron, vor urca in viata ta. Daca nu, asta este.
De ce te îmbeți cu apă rece?
Nu tot ce se vorbește în mediul online este adevărat.
Poate că te „place" să te aibe la mână. dacă tot îl vizitează domnișoara respectivă.
Dacă o să se mute aproape de tine. Ieși cu el și așa o să-l cunoști cu adevărat, pe internet ești cine vrei tu să fii, nu cine ești cu adevărat.
Daca va veti vedea, uita-te in ochii lui, daca au o sclipire inseamna ca te placa, nu trebuie sa iti faci griji, daca fosta lui
l-a inselat pe el si nu el pe ea, atunci daca ea l-a inselat pentru ca ii trebuia pe cineva mai bun, sau poate ea voia sa faca sex cu el, si acesta nu a vrut, probabil ca de aia l-a inselat, nu are de ce sa iti faci griji
Cred ca voi astepta momentul cand va veni in Bucuresti, ne vom vedea si vom hotara ce va fi.