| alinam a întrebat:

Buna lume, am o intrebare! sunt virgina, nu am avut act (direct) sexual, dar, am facut sex...in partea d dos(. adica intelegetzi voi cared), ca sa evitam dezvirginarea. daca a patruns in mine sperma, eu pot ramine insarcinata? chiar daca sunt virgina si am facut-o pin partea de dos(sa-i spunem "fund"). spuneti-mi va rog!

Răspuns Câştigător
| gingasull a răspuns:

Stai linistita, prin sex anal nu poti ramane insarcinata happy, anusul nu comunica cu uterul

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-a placut faza cu "sa-i spunem fund"laughing Nu poti ramane insarcinata prin sex anal, doar ca trebuie sa respecti o igiena foaaaaarte strictahappy.

| cîrne a răspuns:

Virgina? asta s-o crezi tu.

| Dizzydizz a răspuns:

Categoric nu

| irene4ever a răspuns:

Draga alinam, sa stii ca nu mai esti virgina. virginitatea nu consta in himen, ci in puritatea ta. si scuza-ma ca iti spun, dar esti foarte naiva daca crezi ca daca faci sex anal ramai virgina. si nu-mi spune ca ai facut-o neprotejat?

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mai bine stateai in banca ta decat sa iti incepi viata sexuala asa! Acum edpinde, daca a ejaculat in afara, pe tine, in zona intima si v-ati 'jucat' cu manutele si degetelele atunci exista un risc mic! Oricum chestia asta e cea mai discutata, cu pettingul...

| catthshshshs a răspuns:

Daca a fost neprotejat, poti ramane insarcinata daca sperma a intrat in vagin.Eu chiar nu pricep faza asta cu sexul anal si mi se pare ceva de prost gust.De ce lumea asta e invers? Chiar nu se stie cat e de placut sexul normal, de ce trebuie sa faceti asa?
Si draga mea, dezvirginata pana la urma tot vei fi.Toate fetele se tem de acest moment dar, crede-ma, nu e asa de inspaimantator.Baftawinking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti virgina, ai cel mult himenul intact. Virgina e o femeie care nu a avut contact sexual. Tu esti o femeie care prefera perversiunile sexuale sexului normal. Nu murdari idee de virgintate, sincer acum, e prea urat.
In afar de asta, daca nu te-ai spalata cu grija dupa contactul sexual si sperma a curs din anus in vagin, exista o mica posibilitate sa fii insarcinata, desi eu cred ca e mai mult teoretic, practic fiind imposibil.

| SlobodLaGura a răspuns:

Mai intreba cine acum ceva vreme daca poate sa ramana gravida dupa ce a facut sex oral. aceiasi situatie si la tine laughing)

| Casiana a răspuns:

Vorbesti ca un copil de 8 ani si te "lauzi" ca ai facut sex anal!

| vinty a răspuns:

Pai eu cred ca ovulele nu ajung fund laughing, normal nu!

| magicp a răspuns:

(sa-i spunem "fund") dc sa nu-i spunem direct fund ci "partea de dos"... arata a altceva? rolling on the floor lol m-am amuzat. Daca sperma a ramas in (sa-i spunem "fund") si nu s-a scurs pe (sa-i spunem "vagin") atunci nu sunt sanse sa "ramai". dar daca iti e frica poti sa faci un test de sarcina si ai scapat de griji

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a evita dezvirginarea eu te sfatuiesc sa stai naibii pe curul tau ca ai 12 ani...

| alinam explică:

Ms mult la toti)...indeosebi pentru GaGaGirl. n-am 12 anishori). nu te preokupa! nu am pus intrebarea asta ca sa ma komentatzi pe mine si de ce am facut asta! daca ai un raspuns la intrebarea mea, raspunde! dar daca ai kef de pus pe cineva la punkt,,, nu te anina de mine, ok? intrebarea a fost pusa, ca cine vrea sa ma ajute, nu sa imi spuna ca am facut greshit, eu stiu sh singura in ce am greshit si in ce nu! mersi anticipat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeule Mare! ori te-a convins el, ori e genul tau sa faci asta... eu as voma pe ea acolo, pe bune.
Nu ramai insarcinata nu te speria degeaba.Nu mai spune ca esti virgina ca o sa te creada lumea laughing))