| crystina1 a întrebat:

Buna lume, am o problema sad am 15 ani, am un prieten cu care am o relatie frumoasa de dragoste, avem ceva timp impreuna si ne iubim foarte mult.Acum nu demult cu 5 luni in urma mi-am inceput viata sexuala, el fiind primul baiat care ma dezvirginat.Fratele meu care are 19 ani mereu imi zice sa nu incep viata sexuala la asa ani vazand cat suntem de apropiati noi doi, chestia e ca nici eu nu doream la asa ani, ma consider o copila dar totusi am cazut prada ispitei.De la un timp a inceput sa am greturi si ameteli si intarzierea ciclului menstrual ceea ce m-a dus la unele banuieli, prietenul mi-a cumparat un test de sarcina care a iesit pozitiv.Parintii mei au observat starile mele si doreau sa ma duca la medic sa vada ce am insa eu tot amanam zicand ca mi-i mai bine si va trece dar ei tot au ramas cu parerea ca ma vor duce la medic.Sunt insarcinata si nu stiu ce sa fac, nu vreau sa fiu mamica la asa ani dar nici avort nu prea as vrea sa fac.Prietenul meu mi-a zis ca orice se va intampla va fi alaturi de mine, asta ma incurajat, ca nu ma va lasa.Nu stiu cum sa le zic parintilor mei de chestia asta,stiu ca trebuie sa le spun dar nu stiu cum,ei sunt mai de moda veche si sigur ma vor certa,ce sa fac, merit, prietenul meu imi zice ca trebuie sa fim impreuna orice se va intampla.nu stiu cum sa zic a lor mei, suntem prea tineri sa avem copii, eu am 15 ani el 16 ani.mereu m-am amuzat pe fetele de seama mea care raman insarcinate fara sa doreasca...acum eu sunt una din ele.mi-i foarte frica de parintii mei, m-am gandit chiar sa fug de acasa insa prietenul mi-a zis ca n-am minte si sa le spun.nu stiu cum sa aduc vorba, cum sa le spun.

31 răspunsuri:
| aniyka a răspuns:

Ma bucur ca ai decis sa păstrezi Bebele! Nu știi ce va deveni vreodată : președinte, actor cântăreț
Bafta!