| DanyMax22 a întrebat:

Bună lume am și eu o întrebare am fost cu iubita mea 2 ani împreună nu stiu ce ea bagat mama ei în cap dar ea acum a plecat de la mine și nu a mai vrut sa fie cu mine plus a cuplato cu fratele ei vitreg mă întreb eu oare va mai veni într-o zii înapoi ea am plecat înainte cu 2 zile sa facem 2 ani și acum nu mai vrea să vorbească cu mine și nu i-am făcut nimic nu am înselato am mai avut certuri dar minore eu am fidel față de ea oare ce sa fac mi-e dor de ea crying

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Aruncă-i lucrurile pe stradă de boarfă!

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu cred ca putea mama ei sa o desparta de tine daca tu erai un om bun, nici o femeie nu pleaca de linga un barbat daca ei doi se inteleg, la voi sigur au fost scandaluri poate ai batut o si atunci ce mai vrei? Fata a ales despartirea si bine a facut, nu conteaza doar sa nu o inșeli, conteaza cum te porti tu cu ea, ca daca esti un om violent betiv atunci nu va sta nimeni cu tine niciodata.

| DanyMax22 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Bună diferența este că eu nu beau de loc îs non alcoolului și plus nu dau în femei îs contra asta și plus le apăr eu nu îs un rău poate asa întelegi

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru DanyMax22):

Am inteles, atunci trebuie sa discutri cu fosta prietenă si sa vezi motivele pentru care ea a ales sa se desparta de tine, ce varsta ai tu si prietena?

Eu 24, Ea 19

Eu 24, Ea 19 erau 5 ani diferență

Răspuns utilizator avertizat
| blackann a răspuns:

"plus a cuplato cu fratele ei vitreg"

ce bine ca ai scapat de familia aia! laughing

| Shi05670 a răspuns:

Sinuciderea este mereu o optiune fiule.