Sfatul meu e sa intri in jocul lu ide mister si sa traiesti emotiile. Nu te descuraja de minorele care te inconjoara. Daca baiatu e fun/challanging, si te-a ales pe tine, ma gandesc ca are un motiv bun... Deci nu rata, e o aventura frumoasa Iar daca chiar e de sex vorba, daca chiar o sa se intample, ce mare branza? O sa va simtit bine si ce? Pe bune acuma, ce e rau in asta?
E clar ca nu o sa astepte dupa tine. Ori o sa vorbeasca cu tine si o sa faca sex cu altele, ori iti da papucii si pleaca la una care ii ofera ce vrea. Baietii la varsta asta vor sex. Sigur vrea sa te fraiereasca ca sa te culci cu el. Raspunsul pe care ti l-a dat ar fi trebuit sa te puna serios pe ganduri si sa actionezi. Eu zic ca nu merita dar pana la urma tu alegi cu cine iti pierzi timpul.
Eu am 22 de ani si ti-as putea spune ce gandeste el, daca are viata sexuala inceputa ceea ce e sigur o are e ft greu sa se abtina si crede-ma mintea barbatului e perversa, eu iti spun ca nu va putea sa te astepte si daca tu nu vrei sa-ti incepi viata sexuala cu el va merge la altcineva doar pentru a-si satisface nevoile, dupa care va reveni la tine, acum mai sunt si exceptii si daca tu crezi ca esti atat de agera si poti sa-i sucesti mintiile in ultimul hal astfel incat sa fie in limba dupa tine atunci o sa-l ai doar pentru tine, acum intre voi diferenta de varsta e destul de mare desi e o vorba care spune ca varsta nu reflecta maturitatea dar tu mai ai de trait o copilarie pe cand el trebuie deja sa-si faca un rost in viata, eu nu vreau sa te descurajez si iti urez bafta, am incercat si eu o relatie cu o tipa de 16 ani dar nu am ajuns nicaieri, sunt oarecum incantat ca tu esti atipica si imi place la tine ca ai un moral de fier. Bafta
Ma bucur ca sunteti deschisi asta e ceva rar in ziua de azi, cred ca raspunsul e in intrebare timpul isi va raspunde daca te place sau nu, desi sincer un baiat la 22 de ani nu cauta ceva serios cu o fata de varsta ta, personal cred ca un baiat de varsta lui cauta o fata de macar 20 de ani, ca el vrea sex e ceva normal dar in timp poate aparea sentimentul de iubire, timpul nu-i mereu o garantie am auzit cazuri in care el a stat cu ea 2 ani ca era virgina apoi a lasat-o dupa sex, timpul nu-i mereu o garantie, nimic nu garanteaza nimic sa stii, macar sa o faci din placere, desi parerea mea este ca tu trebuie sasi bagi capul cu alte chesti nu cu sex
Te asigur ca nu va astepta dupa tine un an de zile. Garantat. Probabil veti ramane prieteni, dar el va proceda ca un vanator ce-si urmareste prada, va fi mereu cu "lupa" pe tine, asteptand momentul in speranta ca doar, doar vei ii vei ceda.
E prea mare pentru tine. Baietii de varsta lui ies cu fete minore pentru ca cele de varsta lor nu-i accepta (si aici e un mare semn de intrebare; daca nu-l vrea niciuna inseamna ca are unele defecte pe care tu nu le-ai descoperit: e pierde vara, e afemeiat, betiv etc.). Ai grija, naivitatea se plateste scump. Sa nu afli asta pe pielea ta.
Iar faptul ca n-are rabdare nu e un semn bun. Asta in general e un indiciu ca baiatul vrea doar un singur lucru de la fata: sex si apoi la revedere.
E cam mare pentru tine, dar imi place ca esti realista si nu oferi totul cu usurinta.
In legatura cu el, zic sa ii dai o sansa.
Bafta!
Cu siguranta te va astepta daca te iubeste, imi place cum gandesti pentru ca nu te arunci asa simplu in bratele lui si prin chestia asta iti poate demonstra cat tine la tine
Îmi spune și mie careva cum dracu se schimba poza de profil..Am contul de vre o 3-4 ani și m a enervează și numele și poza și tot!
Ce au spus parintii tai cand au aflat ca tipul are numai 22 de ani? El la varsta asta deja vrea sex pe banda rulanta, scuze de expresie.Ce poate sa vorbeasca un tip care are 22 de ani cu o fata de 15 ani care de abia a iesit din pubertate.Unu de 22 de ani intra in relatie cu o tipa de 25-30 de ani sa zicem dar in nici-un caz cu o domnisoara de 15 ani, cel putin in ce priveste viata sexuala.
Noschool ..eu sunt o persoana foarte deschisa.îmi place sa spun lucrurilor pe nume nu sa o iau pe ocolite sau mai știu eu ce. Îmi place sa fiu dezinvolta ..eu discut orice cu el ..probleme financiare ..sex..familie ..etc. El se simnte în largul lui când vorbește cu mine ..Pentru ca I am căpătat încrederea și o prețuiesc mai presus de orice. Știu când sa tac și când sa vorbesc. când sa rămân sau când sa plec pentru ca nu e confortabila prezenta mea. Știu ce îi poate capul ..deși nu prea îmi convin gandurile lui.o sa îl fac sa și le schimbe. Știu ca îi place de mine.dar nu știu în ce măsură.dar o sa aflu în curând.iar atunci o sa văd dacă merita sa îmi pierd timpul cu el sau nu. ( ce am spus aici mi a zis el fără ultima parte )
Telovedoctorr ...Cred ca e cel mai realist sfat pe care l am primit ..tot la fel gândesc și eu ..Mersi mult de tot!
În tocmai ..eu trebuie sa mă strecor printre fetele care îl plac ..Am ieșit cu el acum vre o săptămână și eram plina de draci ..toate **** se uitau la el ...si el zâmbea ca prostu. Îmi place la el ca deși sunt multe fete care îl plac eu sunt singura căreia îi acorda atenție.