| NoMusicNoFun a întrebat:

Buna lume.Eu am 10 ani si am auzit la prietena mea care zice ca ia vazut pe parintii ei facand sex.si eu am intrebat-o si a a ramas muta. poate sa ma lamureasca cineva ce e acela sex?

20 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Fetele au gaura, baieteii au ce le lipseste fetelor, iar in momentul in care intra ursul in barlog se formeaza un intreg!
sfarsitul povestii, noapte buna!

| R_8074 a răspuns:

Ai timp de sex toata viata ta. Nu te grabii sa nu obosesti de acum! Mai joaca.te cu papusile. Fa.le niste haine, ca eu asa faceam la varsta ta.

| username23 a răspuns:

Pai cu ce te putem noi lamuri noi? E evident ca ii este rusine sa povesteasca despre asa ceva. Presupun ca a dat buzna peste ei cind ei erau in toiul actiunii. E, uite na stiut sarmana fata ca nu are voie sa intre, cred ca a avut nevoie de ceva si cind a intrat a ramas inlemnita. Totusi eu zic sa nu o mai intrebi, e jenant, si la toate astea ar mai putea auzi cineva si se vor raspindi niste birfe ca nu le vei pute opri. Nu cred ca vrei sai faci una ca asta prietenii tale. Sper ca te-am ajutat cu ceva!

| XK a răspuns:

Mai bine du-te repede la papusile tale happy

| Alexander21 a răspuns:

Sexul este masculin sau feminin, cand 2 persoane intra in contact se numeste neutru laughing

| bogdan74688 a răspuns:

Nici nu stiu exact cum sa incep; la 10 ani e mai greu un pic de inteles ce inseamna, si daca iti explic. Oamenii mari, cand se iubesc foarte mult, ajung sa faca "sex". La fel ai ajuns si tu pe lume, si parintii tai facand acelasi lucru. E ceva de oameni mari... un pic mai greu de explicat, cum ziceam.

| ShakeIt a răspuns:

Ce ai intrebat`o adica? Nu inteleg.
Cu ce sa te lamurim?
E normal ca si parintii sa intretina relatii. Asta`i ii tine pe linia de plutire, adica ii ajuta sa nu se departeze unul de celalalt si sa intervina monotonia in relatia lor. Ca sa evite o despartire care sa te faca pe tine sa suferi, ei trebuie sa faca tot posibilul sa simta dragostea aceea de la inceput cat de mult posibil. Intelegi?
Imi dai funda ca m-am chinuit atat sa-ti explicbatting eyelashes?

| noktambul a răspuns:

Lamuriri in ce privinta : de ce a ramas muta prietena ta sau de ce parintii ei faceau sex? laughing

| Anonim_7591 a răspuns:

Ceva prea complicat pentru mintisoara ta

| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Adica tatal tau are in chilotei adica intre picioare penis uite poza http://www.google.ro/......tp?/imgres

sau http://www.google.ro/......tp?/imgres aici o arata mai detaliat

deci cand faci sex, barbatul ii introduce(baga) penisul in pasarica(vagin,****) si iarasi o baga si o baga o baga o bagapana simt placere maxima ajung la orgasm.

| MBAAA a răspuns:

Esti cam mica pentru asta. Doar nu vrei sa-ti dam o definitie stiintifica a acestui cuvantlaughing Daca tot esti asa de curioasa, intreaba`i pe parinti, cine stie, poate afli ceva de la ei.rolling on the floor)

| CodName47 a răspuns:

Poate vroiau sa ii faca un frate sau o sora rolling on the floor

| Lala a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbesti direct cu parintii tai despre asta, ei iti pot explica cel mai bine, astfel incat sa intelegi. Povesteste-i mamei tale despre ceea ce ti-a spus prietena ta si spune-i ca ai o nelamurire. Mama ta iti va explica cel mai bine happy Da, Nicola?

| petruta a răspuns:

Pe cine ai intrebat ca nu iti inteleg intrebarea

| DjDanutzy a răspuns:

Esti cam mica pentru asa ceva
dar nu prea am inteles ce ai vrut sa zici

| IuliaRAWR a răspuns:

Eu stiu de sex de la 6 ani si u acum aflilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar la varsta de 10 ani nu ai la ce se de gandesti in afara de asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 11 ani si stiu de la 7 ani ce e aiai sex pentru ca am inteles si cel mai bine nicola ar fi sa vb cu parinti respectiv mama sa ti explice ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex faci atunci cad baiatul baga cucu in pasarica fetei tongue (funda?)

| Andrei2314 a răspuns:

Ce ai intrebat-o? fii mai explicita.