| MangoGirl a întrebat:

Buna lume.Sunt disperata.Sunt indragostita de prietenul celei mai bune prietene. Ea tine la el si el la ea, asa ca ei i-am spus ca si mie imi place si nu a reactionat urat, dar totusi imi tot zice ce perfect e "razvi". Avem toti trei 12 ani si cand ii vad ca se saruta. vreau si eu. Vreau sa-l cuceresc, dar cum tinand cont ca ii place de BFF a mea? Si se apropie si ziua ei si vrea sa-i ia ceva.va rog ajutor.

8 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu te băga. Ai 12 ani şi astea sunt lucruri de moment. lasă-l în pace pentru că chiar nua re sens. Cum să-l cucereşti? Păi dacă e prietenul celei mai bune prietene ale tale se merită? Lasă-i în pace, până la urmă se vor despărţi relaţiile la 12 ani nu ţin şi atunci dacă îţi va mai plăcea de el vei încerca ceva. 12 ani, Doamneee! Baftă!

| fabiola a răspuns:

La 12 ani nu poate exista decat prietenii frumoase! Nu le tranforma si nu le confunda cu dragostea si seductia!

| hehehe a răspuns:

Hmm. hei.
Incearca sa te pui in locul ei. nu cred ca te`ai simti bine ca ea sa iti faca asa ceva. si daca tipul nu te place. nu prea ai ce face.
Nu poti decat sa speri ca ceva nu va merge bine. big grin. Haide, capul sus. mai sunt atatia oh go on.

Emmy.

Răspuns utilizator avertizat
| Ioana_9236 a răspuns:

Aici nu conteaza inaltimea in primul rand. In al doilea rand lasa-i "sa se iubeasca" linistiti. NU te baga intre ei ca nu o sa iasa bine si poate nici el nu te va privi cu ochi buni. Nu ai de unde sa stii pe cine place el mai mult, pe tine sau pe ea. In plus daca va cunoasteti asa de bine, daca te-ar place mai mult decat pe prietena ta, ar renunta la ea si te-ar alege pe tine. Stai cuminte, in banca ta si cauta pe altul ca sunt destui. Pune-te in locul lor. Nici tie nu ti-ar placea sa se bage in "relatia ta". Oricum, asta ar insemna sa iti pierzi si prietena si poate si pe el. Noroc!

| cornel a răspuns:

Pai nu ai ce facestraight face

lasa oamenii in pace.nu e frumos. daca ar fi invers?>. gandeste-tehappy

| MangoGirl explică:

Va rog nu mai repetati...ai 12 ani intr-una.si ei au tot 12 ani si toti aratam de 14, am 1. 65 inaltime...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic
si eu am 12 ani
si aproape am fost in aceeasi situatie
eu nu m-am bagat in relatia lor desi imi placea foarte mult baiatul
ssi pana la urma l'am uitat si m-am indragostit de altul...big grin