Asa e la inceput.cand nu cunosti bine pe candva te uiti la el, il studiezi.
cat despre mess? da-i add chiar acum! nu te poate manca prin calculator, iar daca te enerveaza ii dai ignore.succes! :*
Pai stai linistita, ca baietii se imprietenesc f repede intre ei, cu fetele nu asa de repede, dar cu baietii nu au nici o treaba, se simt in largul lor, probabil era putin stanjenit de prezenta ta, chiar daca te cunostea nu te-a mai vazut de ceva timp. sfatul meu este sa-i zici varului tau ca iti place de el, si sa aduca vorba asa intr-o discutie de a lor, dspre tine. ceva in genu, tu ce crezi despre varamea, si daca zice ca esti draguta, poate sa-l intrebe daca vrea idul tau sau ceva in genu. daca nu eu zic ca nu are rost sa-i bagi id-ul.succes
Urmeaza-ti instinctul! Daca il placi si nu stii sigur daca te place, pur si simplu ia atiudine. Fa tu primul pas.Baga-i id in lista de mess si vorbiti; daca nu vorbesti cu el nu vei stii ce simte. Fundaa?
Pai daca zici ca se uita la tine e probabil sa te placa dar ar trebui sa-i spui ce simti cred ca te-ai simti mult mai bine
Incearca sa-l "corupi" pe varul tau sa organizeze o conferinta pe mess in care sa povestiti despre mare...si astfel reusiti sa aveti id-ul fiecaruia. de acolo vezi cum decurg lucrurile