anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună!
Luna trecută mi-a venit menstruația pe 9 mai, iar relații sexuale am întreținut pe 21 mai, PROTEJAT.
Luna aceasta trebuia să-mi vină cu o zi mai devreme, pentru că am un ciclu de 28-29 zile, dar... deja suntem în 12 și mie nu mi-a venit. Precizez că am câteva simptome: mă dor sânii, balonare, uneori am crampe abdominale.
Totodată mai și strănut și cred că mă dor puțin și rinichii pentru că se simte prea sus durerea ca să fie ovarele.
Sunt puțin panicată. ce aș putea face?

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Cea mai sigura si precisa metoda de determinare a hormonului de sarcina hCG in organism, poate fi facuta printr-o analiza de sange efectuata intr-un laborator de analize medicale. Rezultatul este corect in proportie de peste 98%, nu trebuie facut un al 2-lea ca in cazul testului pe baza de urina, se primeste in maxim 24 de ore, si costa in jur de 35-40 de lei. Intreaga ingrijorare se elimina in mod sigur si definitiv. Multa sanatate!

| JustCC a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Am facut testul miercuri si a iesit negativ, dar totusi inca nu mi-a venit. Ce as mai putea face? Mi-au trecut si durerile de sani, am mai ramas doar cu cateva crampe abdominare din cand in cand si cu pofte sexuale cam cum mi se intampla in perioada fertila.