In fiecare luna, aceleasi intrebari: "sunt gravida?"
Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Sunt sanse de sarcină, deoarece și dacă nu a ejaculat in tine sau pe lângă, sa se scurgain vagin, exista lichidul preejaculator care poate conține spermatozoizi...fa un test de sarcină dacă deja ti-a întârziat sau mergi la ginecologie sa ți se facă ecografie. Altădată nu faceți fără protecție dacă nu vrei sarcină. Puteți folosi prezervativ sau tu poți sa mergi la ginecologie sa ceri anticoncepționale sau implant în brat, Iud, inel hormonal etc
Dacă nu ești însărcinată și tot nu-ți vine atunci e o problemă acolo. Eu de exemplu am avut dereglări foarte mari și înainte să-mi încep viața sexuală. M-am dus la ginecolog și am aflat ca am chist ovarian(anticoncepționalele m-au ajutat să scap)
Oricum îți recomand să faci o vizita la un ginecolog ca nu ai nimic de pierdut. Mai discutați despre ciclu...te ajuta în orice ai nevoie
Nu am făcut mult..nu a ejaculat imediat după…a ieșit cu mult înainte să ejaculeze ….
Asta nu contează. Lichidul preejaculator nu inseaman ca e fix înainte de ejaculare. Lichidul respectiv poate sa fie și după câteva secunde și poate să aibă lichid preejaculator și înainte de penetrare fiindcă poate sa fie de la excitare
00Andreea008 întreabă: