| Ofetitsaa a întrebat:

Luna trecuta pe 11 februarie mi-a venit ciclu.Luna asta nu mi-a venit.Azi suntem in 23.03.2011 si inca nu mi-a venit.Imi puteti spune de ce?big grin

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde cati ani. Daca ai sub 16 ani sau esti in primii doi ani de menstra, poate fi o dereglare intamplatoare. Daca intarzierea depaseste o luna sau se repeta, trebuie sa faci o ecografie pelvina la ginecolog. Daca ai peste 16 ani, deja e cazul sa te duci la ginecolog.

| alexutza003 a răspuns:

Depinde cati ani ani ai pana pe la 18 19 ani ai dereglari de menstruatie iar acesta nu vine regulat sau daca ai facut sex neprotejat ai putea fi insarcinata

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Dereglari hormonale
dar daca ai avut contacte sexuale si nu te`ai protejat se poate sa fii insarcinata dar fa un test de sarcina dar daca nu ai avut sigur sunt dereglari hormonale

| rebela2011 a răspuns:

Numai daca esti al inceput si nu ti-a venit regulat daca te-ai imbolnavit la burta sau daca ai ramas insarcinata

| DenisPericolPublic a răspuns:

POi deseori sunt anomali. MAi ales ca nu esti la primele menstre( daca nu ma insel). Au loc intarzieri la primele menstre. Dar sfatul meu pentru tine e sa vorbesti cu mama ta.

| DenisPericolPublic a răspuns:

By the way: suntem in 22big grin

| lalala0001 a răspuns:

Intrebarea aceasta, adreseaza-i-o medicului ginecolog.El este singurul in masura sa iti dea un raspuns.
Nu te juca cu sanatatea ta!
Bafta!
:*