| pufu :* a întrebat:

Luna viitoare prietenul meu se intoarce in tara si as vrea sa-i fac o surpriza prin care sa-i demonstrez cat de mult il iubesc. Mentionez ca avem o relatie serioasa de 9 luni si m-am gandit la "un fel de cadou"laughing Spun asta pentru ca nu e foarte comun ceea ce vreau sa-i fac big grin
Am hotarat sa-i fac un graffity cu textul "te iubesc"sau ceva de genul pe un zid din parcul nostru big grin eu cred ca ar fi super lucru asta si de fiecare data cand ar trece prin parc si-ar aminti de mine :Xlaughing Vroiam sa va intreb pe cunoscatori sau cei care "practica"graffity, daca "cadoul "meu este un lucru ilegal? si de asemenea ce fel de grafitty ma-ti sfatui sa folosesc? Deasemenea am luat in considerare si tubul de vopsea pentru masini in caz ca nu gasesc in orasul meu tuburi de graffity.Care ar fi mai bun? si care mai ieftin? Multumeschappy P. S daca ati fi in locul prietenului meu v-ar placea "cadoul"?

5 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Cel mai bine e un vibrator, crede-ma, stiu ce ziclove struck

| Marius2011 a răspuns:

Buna,este ilegal... dar daca nu te vede nimeni scapi asa pai merge si cu tubu de masina dar mai bine te duci si iei vopsea pentru usi si hote. e tot ca si cea de masina doar ca e mata adica fara luciu se pastreaza mai bine si este mai concentrata, daca e zi-mi orasu si til pot face eu. ca ma pricep sau te pot ajuta sa-l faci. dar spune-mi orasul.si vedem

| Aham a răspuns:

Da e foarte bine si frumos...imi pare rau ca nu iti pot da sfaturi despre gtaffity.dar idea e foarte ok! succes

| degette_1911 a răspuns:

Spune-i ca ai doua vesti pentru el.una buna - ca esti gravida si una proasta - ca nu cu el laughing

| degette_1911 a răspuns:

Auzi u, crezi ce vrei dar tot curva proasta vei ramane si cand vine ala iti va da la m.e da`mi igg si nu ma lua u pe mine ca cica sunt nou pe aici.