| fatadulkica24 a întrebat:

Buna!
luni incepe scoala si iar am sa dau peste baiatul de care imi place nu am curaj sa ma duc sa vb cu el dar as vrea sa-i arat ca il plac ajuta.ti ma cred ca si el ma place dupa cum ma priveste FUNDA:*

8 răspunsuri:
| AndreyFCD a răspuns:

Pai ce mai astepti? Scoate-l din clasa, i-ati inima in dinti si intreaba-l. Daca nu iti faci curaj degeaba il mai placi.

| PastramăDeElefant a răspuns:

Multa lume zice ca fa ce-ti spune inima sau ia-ti inima in dinti si spune-i-o in fata. Eu as spune sa ii spui printr-un mesaj asa ai mai mult curaj. sper ca te-am ajutat! FUNDA? big grin

| adrykiba a răspuns:

CE ai de pierdut? Nimic, ai numa de castigat daca si el simte la fel.Eu spun incercarea moarte nu are.Curaj si vezi ce se va intampla in continuare

| CiprianFreeLife a răspuns:

Pai eu am invatat ca daca nu stii sau nu poti sau nu vreii sa-i spui unei persoane ce simti pentru ea, o pierzi sad.

| Vvistula a răspuns:

E foarte simplu sunt doua carari ori o sa stai asa si o sa il pierzi sau te duci si vorbesti cu el, nu ai de ce sa te temi ii spui ca il placi si gata, chiar daca el este mai timid fiindca el ar trebui sa iti spuna dar nu e nicio problema el gandeste la fel ca tine ( ca nu o sa ma descurc, daca nu ma place ) tocmai din asta nua r trebui sa iti fie rusine sau frica sa il intrebi.

| EddiWeed a răspuns:

Daca iti place de el si spui ca si lui crezi ca'i place de tine.ce mai astepti, sa treaca viata pe langa tine? spune'i simplu si direct cum e treaba.nu o sa patesti nimic rau daca'i spui adevaru

| maya1030 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa stai linistita si sa nu faci tu primul pas, daca nu l-a facut el e posibil sa nu fie atras de tine cum esti tu de el si daca ii spui e posibil sa ramai dezamagita sa te refuze..gandeste-te bine! Succes!

| kx123 a răspuns:

Fa-ti curaj! nu ai nimic de pierdut, este normal sa iti fie rusine, dar trebuie sa treci peste. Cel mai bine e sa il intrebi ce sentimente are fata de tine. Asa vei stii sigur.